Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Uddannelsesvejleder

Borgerservice

Kalundborg, Vestsjælland

Indrykket
03-06-2020
Kontakt
Borgerservice
Klosterparkvej 7
4400
Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
03-06-2020
Udløber
18-06-2020
Kviknummer
LJA-80381441
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Om jobbet

Uddannelsesvejledere søges til UU Kalundborg

Kalundborg Kommune har valgt at prioritere arbejdet med unge og uddannelsesvejledning. Derfor søger vi nu to uddannelsesvejledere.

Som uddannelsesvejleder forventer vi, at du

 • Har vejlederuddannelsen, er i gang med den eller har tilsvarende kompetencer
 • Har erfaring med vejledning
 • Har et grundigt kendskab til ungdomsuddannelsesområdet
 • Kan arbejde selvstændigt og systematisk i en teambaseret organisation
 • Er motiveret for arbejdet med unge
 • Har kørekort og egen bil til rådighed

Vejledning i UU

De ledige stillinger dækker opgaver i såvel skolevejledning som specialvejledning. Vejledningsopgaven er tæt knyttet sammen med KUI-organiseringen, som spænder over jobcenter, børn og familie og voksen/special. Du vil sammen med resten af teamet blive medansvarlig for implementering af KUI i Kalundborg.

Skolevejledning

Vejledning i grundskolen foregår i tæt samarbejde med skolernes medarbejdere, vejlederkolleger og samarbejdspartnere i vores kommune.

Arbejdet omfatter

 • Kollektiv-, gruppe- og individuel vejledning af unge
 • støtte til udarbejdelse af uddannelsesplaner
 • vurdering af uddannelsesparathed og plan for arbejdet med ikke uddannelsesparate unge
 • struktureret overgangsvejledning og opfølgning til ungdomsuddannelserne
 • udviklingsopgaver m.v.
 • varetagelse af diverse administrative opgaver, der er forbundet med vejledningsarbejdet

Specialvejledning

Opgaverne i specialvejledning dækker vejledning på kommunens specialundervisningstilbud og skoler og indstilling og opfølgning på STU.

Vi fokuserer vejledningen, så de unge, der har størst behov, får mest vejledning. Men vi ser det som vores kerneopgave at understøtte at alle unge bliver valgkompetente, og kan træffe valg om ungdomsuddannelse baseret på en grundig indsigt i egne kompetencer og ønsker og et solidt kendskab til ungdomsuddannelserne.

 

Løn- og ansættelsesvilkår:

Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst. Inden ansættelse indhentes børneattest. Ansættelsen er i Kalundborg Kommune/Fagcenter Børn, Læring og Uddannelse/UU, der har til huse i Kalundborg. Opgaverne kan være placeret geografisk i hele Kalundborg Kommune. Du skal være fleksibel i forhold til arbejdssteder og opgaver.

Du kan læse om UU Kalundborg på www.kalundborg.dk

Du bedes i ansøgningen tilkendegive om du er interesseret i at overtage et barselsvikariat, hvis dette bliver ledigt. Barselsvikariatet løber til ultimo november.

 

Ansøgning
Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag den 18. juni kl. 12.00, og der vil blive afholdt samtaler torsdag den 25. juni. Der søges elektronisk via nedenstående link.

 

Hvis du vil vide mere

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Koordinator Mai-Britt Buur på tlf. 24911104.

 

Om os

Kalundborg er en kommune i vækst.

Kommunen huser en af Sjællands største industrikoncentrationer uden for København med nogle af Danmarks største energi- og procesvirksomheder. Vi opbygger et banebrydende center for udvikling af avanceret biotek produktion, uddannelse og startups, ligesom den verdenskendte Kalundborg Symbiose ikke bare er et eksempel på fremsynet energieffektiv og bæredygtig produktion, men også et udtryk for en helt særlig måde at tænke cirkulær økonomi på.

Erhvervslivet efterspørger både akademikere og faglært arbejdskraft, ligesom der er behov for velkvalificerede medarbejdere i den offentlige sektor. Her kan du ikke bare finde et godt job - du kan også skabe dig en karriere. Kommunen har knap 49.000 borgere og vi bliver stadigt flere, der vælger at bo tæt på den smukke vestsjællandske natur.

Vi er 3.300 kommunalt ansatte, og vi arbejder alle strategisk med at skabe mere samarbejde med hinanden og eksterne partnere - borgere, virksomheder og andre myndigheder. Det gør vi for at opnå bedre resultater og understøtte, at kommunen når sin vision om at være et godt sted at bo, leve, arbejde og drive virksomhed.

Læs mere om kommunen: www.imaginekalundborg.dk  

I Kalundborg Kommune har vi en generel politik om indhentning af straffeattest.

Ansøg nu
Kontakt
Borgerservice
Klosterparkvej 7
4400
Kalundborg
Praktisk information
Oprettet
03-06-2020
Udløber
18-06-2020
Kviknummer
LJA-80381441
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed