Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Udviklingsorienteret leder af Indsatser til børn, unge og familier

Holbæk Kommune

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
09-10-2019
Kontakt
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
27-10-2019
Kviknummer
LJA-76340301
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, HR og personale, Ledelse, Socialrådgivning

Vil du være leder for 24 engagerede og fagligt dygtige familiebehandlere og psykologer? Mestrer du spændet fra de helt tidlige forebyggende indsatser til de omfattende og indgribende foranstaltninger og forældrekompetenceundersøgelser? Kan du tage ansvar for helheden, sådan at udvikling, styring og engagement går hånd i hånd? Så send os en ansøgning til stillingen som udviklingsorienteret leder af Indsatser til børn, unge og familier i Børneindsatsen/Holbæk Kommune.

 

Børneindsatsen er en mangfoldig organisation, som løser opgaver inden for; Myndighed for børn og familier, Sundhedspleje, Tandpleje, PPR, Familiehuset, ydelsespsykologer mv.

 

Som leder har du eget område med ansvar for personale, styring og udvikling. Samtidig er du en del af ledelsesteamet med ansvar for udviklingen af hele Børneindsatsen ofte i samarbejde med blandt andet dagtilbud og skoler.

 

Vi søger en leder, som kan lede familiebehandlere og ydelsespsykologer og samtidig samarbejde omkring udviklingen af nye indsatser, som blandt andet forebygger behovet for anbringelse.

 

Vi har brug for en leder, der sætter retning, sikrer transparens i beslutninger og vilkår, og som agerer tillidsbaseret og relationskompetent i samarbejdet med både medarbejdere, ledere og samarbejdspartnere.

 

Vi søger en leder:

  • Der har bred pædagogisk og psykologisk viden og erfaring med udsatte børn, unge og familier, og som formår at anvende denne viden i praksis i dagligdagen og i innovative processer

  • Der har en løsningsfokuseret tilgang, og ser, at børn, unge og familier er en del af løsningen

  • Der er optaget af det, der virker

  • Der har ledelseserfaring eller mod på ledelse, og magter balancen mellem at være tæt på og holde distancen

  • Der formår at bruge refleksion, som en naturlig del af hverdagen

  • Der har gode kommunikative evner både i skrift og tale

 

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved at ringe til leder Birgitte Randrup-Thomsen på tlf. 72 36 46 83 bedst mellem kl. 7.30 og 8.30 eller efter kl. 16.00. I uge 42 mandag fredag mellem kl. 12.00 og 14.00.

 

Du kan også sende en mail til birrt@holb.dk, og læg navn og telefonnummer, så bliver du ringet op.

 

Ansøgningsfrist den 27. oktober 2019.

 

Der bliver afholdt 2 samtaler med udvalgte kandidater. 1. samtale:  den 7. november og 2. samtale den 22. november. Tiltrædelse den 1. januar 2020.

 


Ansøg nu
Kontakt
Holbæk Kommune
Kanalstræde 2
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-10-2019
Udløber
27-10-2019
Kviknummer
LJA-76340301
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, HR og personale, Ledelse, Socialrådgivning
Beliggenhed