Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Understøttende studentermedhjælper til pædagog-, socialrådgiver- og sygeplejerskeuddannelsen i Nykøbing F

Campus Storstrøm - Nykøbing F. - Socialrådgiver, Pædagog, Sygeplejerske, Leisure Management og Kanti

Guldborgsund, Lolland & Falster

Indrykket
08-02-2019
Kontakt
Campus Storstrøm - Nykøbing F. - Socialrådgiver, Pædagog, Sygeplejerske, Leisure Management og Kanti
Bispegade 5
4800
Nykøbing F
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
20-02-2019
Kviknummer
LJA-70522221
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Professionshøjskolen Absalon leverer fremragende uddannelse gennem stærke faglige samspil mellem uddannelser og forskning, og ved at sætte studerende og aftagere i centrum for vores udvikling. På vores Campus i Nykøbing F. lægger vi stor vægt på at tilbyde et inspirerende studiemiljø med engagerede undervisere, en god kantine med fristende sund mad, et velfungerende bibliotek med hjælpsomme bibliotekarer, og gode samarbejdsfaciliteter for de studerende.

Vi søger nu en studentermedhjælper ca. 10 timer om ugen. Du skal understøtte vores lederteam på både pædagog-, socialrådgiver- og sygeplejerskeuddannelsen.

Din profil
Som studentermedhjælper på vores tre uddannelser i Nykøbing F. vil du have en vigtig administrativ rolle i forhold til vores ledere. Det er vigtigt, at du kan se dig selv i følgende:

Du trives med at arbejde i et team. Du kommer til at indgå i et fast team med vores ledelsesgruppe og vores øvrige studentermedhjælpere. Det er derfor vigtig, at du værdsætter det gode samarbejde med forskellige samarbejdspartnere.

Du kan arbejde individuelt. Arbejdsopgaverne vil være mangeartede, og der vil også være individuelle opgaver. Derfor trives du i dit eget selskab og deler din viden, i de tilfælde hvor det er givende for andre.

Du er stærk i skriftlig kommunikation. Den gode skriftlige kommunikation spiller en væsentlig rolle i vores hverdag. Du forstår derfor vigtigheden i at kommunikere på en god og konstruktiv måde, så dit budskab når ud over skærmen.

Derudover forventer vi os, at du:

  • Er studerende på enten bachelor eller kandidatniveau.
  • Har gode kompetencer indenfor IT.
  • Indsigt i uddannelsesområdet er en fordel, men ikke et krav.

Dine arbejdsopgaver
Som studentermedhjælper på vores tre uddannelser i Nykøbing F. vil dine arbejdsopgaver være:

Ledelsesunderstøttende support. Du vil få opgaver som støtter ledelsen. Det vil bl.a. være i forbindelse med planlægning af afholdelse af dimission.

Åbent hus. Vi afholder Åbent hus for mulige nye studerende nogle gange om året, og du skal være med til at planlægge og afvikle dagene.

Planlægning af introduktion til nye studerende. Når de nye studerende begynder på deres uddannelser, er det vigtigt, at de får en god introduktion til at komme godt i gang med deres uddannelse. Her vil du få en vigtig rolle i planlægningen.

Dine kollegaer
Campus Nykøbing F. råder over tre uddannelser; pædagog-, socialrådgiver- og sygeplejerskeuddannelsen. Vi er samlet 50 kollegaer på lokationen, og du vil komme til at arbejde tæt sammen med både undervisere, studerende, Facility Service, kantinen og studieservice. Vi hilser altid på hinanden, når vi mødes på gangene.

Arbejdstiden vil ligge på minimum 10 timer om ugen, og med mulighed for fleksibilitet.

Sådan ansøger du
  • Ansættelse sker efter HKs gældende overenskomst på statens område og der er mulighed for at forhandle tillæg i henhold til Ny løn.
  • Stillingen er på deltid og vi vil gerne have at du begynder senest den 1. marts 2019.
  • Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen, kan du kontakte campusansvarlig, Morten Pape Nielsen, 7248 2796
  • Ansøgning og relevante bilag sendes via vores rekrutteringssystem her eller ved at klikke på Søg stillingen til højre på denne side senest den 20. februar 2019.
  • Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler den 22. februar 2019.

Vi ønsker, at medarbejderstaben afspejler det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede uanset køn, kulturel og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Om Absalon
Professionshøjskolen Absalon er Region Sjællands største uddannelsesinstitution med 11 forskellige professionsbacheloruddannelser fordelt på i alt otte byer i regionen. Vores ambition er at bidrage til øget velfærd og vækst i Region Sjælland gennem fremragende uddannelser og rollen som regional udviklingspartner. Vores studerende og samarbejdspartnere er det ubestridte centrum for vores arbejde, lige som vi lægger vægt på at være en rigtig god, fællesskabsbaseret og udviklende arbejdsplads. Vi er 750 medarbejdere, og vi har 8.300 studerende på vores uddannelser og 3.500 i efter- og videreuddannelse.

Ansøg nu
Kontakt
Campus Storstrøm - Nykøbing F. - Socialrådgiver, Pædagog, Sygeplejerske, Leisure Management og Kanti
Bispegade 5
4800
Nykøbing F
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
20-02-2019
Kviknummer
LJA-70522221
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed