Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Underviser til teknologi og teknik på EUX

Syddansk Erhvervsskole

Indrykket
08-11-2018
Kontakt
Syddansk Erhvervsskole
Risingsvej 60
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
25-11-2018
Kviknummer
LJA-67613907
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Underviser til teknologi og teknik på EUX

 

Har du lyst til at blive en del af underviserteamet i den nye EUX-afdeling på Syddansk Erhvervsskole, så er der en rigtig god mulighed nu. Vi søger underviser med kompetence til at undervise i teknologi og teknik på HTX.  

 

EUX-elever gennemfører en erhvervsuddannelse kombineret med gymnasiale fag. De opnår både erhvervskompetence inden for sit fag og studiekompetence på videregående uddannelser. I EUX-afdelingen underviser vi i gymnasiefagene i tæt samspil med erhvervsuddannelserne. Du bliver en del af et nyskabende, innovativt og teknisk/naturvidenskabeligt miljø, hvor afdelingen er med til at understøtte den fortsatte, hastige vækst i skolens EUX-aktiviteter.

 

Vores EUX-elever arbejder fokuseret for at nå målene i deres uddannelser. Vi lægger vægt på, at du bringer din faglighed i spil, byder ind i forhold til de unges nysgerrighed og inspirerer dem til at arbejde kreativt og målrettet med fagene.

 

Vi møder eleverne i øjenhøjde og har blik for den enkeltes styrker og udfordringer. Desuden lægger vi vægt på kreativitet, dynamik og nytænkning og vores særlige omdrejningspunkt er samspillet mellem teori og praksis.

                              

Det et krav, at du har akademisk baggrund og kompetence til at undervise i teknologi og teknik på EUX/HTX. Vi forventer naturligvis, at du kan se dig selv i ovenstående og det er en fordel, hvis du har erfaring med at undervise.

 

Ansættelse

Ansættelse, løn og pension i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i staten. Arbejdssted er i Odense. Tiltrædelse den 1. januar 2019 eller efter aftale. Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

 

Send din ansøgning med dokumentation for uddannelser via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger/ så vi har den senest søndag den 25. november 2018. Ansættelsessamtaler finder sted i uge 48. Hvis du bliver inviteret til anden samtalerunde, skal du være indstillet på at medvirke i test.

 

 

Yderligere oplysninger

Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Mette Bernsdorf på telefon 2159 8102 og få en snak om stillingen og vores forventninger til afdelingens fremtid.

 

Læs meget mere om uddannelserne på www.sde.dk.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Syddansk Erhvervsskole
Risingsvej 60
5000
Odense C
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
25-11-2018
Kviknummer
LJA-67613907
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed