Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Undervisere til Odense Tekniske Gymnasium

Odense Tekniske Gymnasium

Odense, Fyn

Indrykket
12-03-2018
Kontakt
Odense Tekniske Gymnasium
Munkebjergvej 130
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2018
Udløber
02-04-2018
Kviknummer
LJA-57585511
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Har du lyst til at blive underviser på htx-uddannelsen? Har du en akademisk baggrund i ét eller flere af fagene dansk, samfundsfag, idéhistorie, matematik, fysik, teknologi, innovation og programmering? Så har du nu mulighed for at blive en del af Odense Tekniske Gymnasium (OTG), der er et gymnasium tæt på virkeligheden og i stadig vækst. Med gymnasiereformen udbyder OTG nye og spændende studieretninger, herunder en studieretning med matematik og programmering, der har særligt fokus på robotteknologi.

 

Jobbet

Du kommer til at arbejde i et spændende og innovativt miljø på et teknisk/naturvidenskabeligt gymnasium med godt 700 elever og 80 medarbejdere. I de kommende år har vi særligt fokus på implementering af gymnasiereformen, fastholdelse og trivsel via et motiverende og inkluderende studiemiljø og udvikling af gymnasiets evaluerings- og feedbackkultur. Vi møder vores elever i øjenhøjde og har blik for den enkeltes styrker og svagheder. I undervisningen lægger vi stor vægt på kreativitet, dynamik og nytænkning og vores omdrejningspunkt er anvendelsesorientering og samspillet mellem teori og praksis.

 

Ansøgerprofil

Vi forventer selvfølgelig, at du kan se dig selv i ovenstående. Derudover er det som sagt et krav, at du har en akademisk baggrund i ét eller flere af fagene. Ansøgere med undervisningserfaring og eventuelt også anden erhvervsmæssig erfaring vil blive foretrukket, men det er ikke et krav.

 

Som kommende medarbejder på OTG forventes det, at du naturligvis er aktiv og engageret i samarbejdet med fagkolleger, deltager i tværfaglige projektforløb og indgår i teamarbejdet forankret i studieretningsklasserne, ligesom du er parat til at komme med ny inspiration til undervisningen.

 

Ansættelse

Ansættelse, løn og pension er i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten.

 

Send din ansøgning via www.sde.dk/kontakt/ledige-stillinger så vi har den senest mandag den 2. april 2018. OTG er en del af Syddansk Erhvervsskole (SDE). Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge.

 

Ansættelsessamtaler forventes at finde sted på Odense Tekniske Gymnasium, Munkebjergvej 130, 5230 Odense M i uge 16 og 17. Tiltrædelse den 1. august 2018. Arbejdssted er i Odense.

 

Yderligere oplysninger

Kontakt rektor Johnny Grauballe Nielsen på telefon 6312 6961 eller 2068 6961.

 

Læs mere om Odense Tekniske Gymnasium på www.otg.dk

Ansøg nu
Kontakt
Odense Tekniske Gymnasium
Munkebjergvej 130
5230
Odense M
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-03-2018
Udløber
02-04-2018
Kviknummer
LJA-57585511
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed