Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ungeenheden søger faglig konsulent

Ringsted Kommune

Ringsted, Midtsjælland

Indrykket
11-09-2017
Kontakt
Ringsted Kommune
Praktisk information
Oprettet
11-09-2017
Udløber
01-10-2017
Kviknummer
LJA-49293036
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

For at tiltrække flere kvalificerede ansøgere genopslår vi stillingen som faglig konsulent i Ungeenheden i Ringsted Kommune

 

Der er tale om en stilling på 37 timer pr. uge, og det er en fast stilling. Som faglig konsulent vil dine opgaver hovedsageligt foregå i tæt samarbejde med Ungeenhedens børne- og myndighedsrådgivere og lederen af Ungeenheden.

Ungeenheden indeholder både det specialiserede socialområde for de 16-25 årige og beskæftigelsesindsatsen for de unge under 30 år. Den målgruppe som den faglige konsulent skal arbejde med er unge mellem 15 og 25 år på det specialiserede socialområde. Brænder du for arbejdet med unge samt det tværfaglige samarbejde, er du måske den rette for os.

Som faglig konsulent i Ungeenheden skal du, ud over Ungeenhedens sagsbehandlere, også samarbejde med bl.a. UU-Vestsjælland, Børne- og Familieafdelingen, Myndighedsenheden og flere andre eksterne samarbejdspartere.

 

Vi søger en faglig konsulent, der:

 

 • Har en socialfaglig grunduddannelse, gerne med efter- eller videreuddannelse indenfor børne og voksenområdet

 • Har praktisk erfaring med, og grundigt kendskab til arbejdet med servicelovens børne- og voksenparagraffer. Kender til DUBU, ICS og VUM

 • Har myndighedserfaring og er opdateret på det lovgivningsmæssige område, og er i stand til at give medarbejderne kvalificeret sparring og rådgivning i komplicerede sager

 • Evner at indgå konstruktivt i en helhedsorienteret sagsbehandling på tværs af Ungeenhedens forskellige arbejdsområder

 • Har gode samarbejdsevner både i forhold til interne og eksterne relationer

 • Forstår hvad det betyder at arbejde i en politisk styret organisation og har personlig integritet, og evner på samme tid at være en troværdig sparringspartner både for ledelsen og for sagsbehandlerne

 

Vi tilbyder:

 

 • Mulighed for at være med til at præge udviklingen af Ungeenhedens ydelser og opgaver

 • Et spændende job sammen med engagerede/dygtige medarbejdere, der brænder for ungemålgruppen

 • En rummelig arbejdsplads med en god atmosfære

 • Mulighed for faglig og personlig udvikling

 • 37 timers arbejdsuge, med mulighed for flekstid

 

Vi lægger vægt på, at du som person har fokus på ressourcer frem for mangler hos de unge, og brænder for at gøre en forskel for denne målgruppe.

 

Flere oplysninger:

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte leder af Ungeenheden Erik Vestergaard på telefon 2974 2203.

 

Når du sender din ansøgning bedes du medsende kopi af anbefalinger og dokumentation for uddannelse og erhvervserfaring.

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 5. oktober 2017.

 

Vi bryster os af, at Ringsted Kommune er Midt i mulighederne. Det betyder blandt andet ideelle transportmuligheder i alle retninger med både offentlig transport og bil.

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til relevant overenskomst.

 

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

 

Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" neden under selve stillingsopslaget og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mv.

Ansøg nu
Kontakt
Ringsted Kommune
Praktisk information
Oprettet
11-09-2017
Udløber
01-10-2017
Kviknummer
LJA-49293036
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan