Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ungeformidler med digitalt snilde til Vejen Kommunes Biblioteker

Vejen Kommunes Biblioteker

Vejen, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-11-2019
Kontakt
Vejen Kommunes Biblioteker
Rådhuspassagen 8
6600
Vejen
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
LJA-77381970
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information, IT og web

Har du lyst til at være med til at udvikle Vejen Kommunes Biblioteker som kommunal kulturinstitution? Og brænder du for at udvikle lokale samfund og skabe meningsfyldte ungemiljøer i og uden for bibliotekerne i Vejen Kommune?

 

Om jobbet

Vi søger en initiativrig og selvstændig formidler til Vejen Kommunes Biblioteker med fokus på det unge segment, men som også har interesse og kunnen indenfor det digitale område.

 

Vejen Kommunes Biblioteker befinder sig i en spændende udvikling med et sprit nyt bibliotek i Vejen som borgerne har taget overordentlig godt i mod. Navnlig de unge har i hidtil uset grad valgt at benytte biblioteket som netop deres opholdssted når det kommer til nye fællesskaber og fordybelse.

 

Derfor har vi brug for netop dig til at udvikle, skabe og formidle til unge, lave arrangementerne til og sammen med de unge samt opdyrke og formidle det digitale bibliotek på nye spændende måder.

Vejen Kommunes Bibliotekers kerneopgave er at skabe vækst mellem mennesker og bygge på fællesskaber, og du kan være med på "vejen"! Opgaverne er mange og varieret. Lige fra udlånsvagter til undervisning til event og arrangementer til projekt og udviklingsarbejde.

 

Du vil sammen med dine kolleger skulle indgå i arbejdet med at videreudvikle Vejen Kommunes Bibliotekers aktiviteter, men også gerne opfinde nye formidlingsaktiviteter, og meget gerne i samarbejde med borgerne og samarbejdspartnere. 

 

Vi forventer af dig

At du har erfaring med biblioteksområdet eller andet kulturarbejde, rigtig gerne erfaringer med unge og at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund formentlig som Bibliotekar DB/ cand. scient bibl. eller anden relevant faglig baggrund gerne på AC niveau inden for kulturformidling. Du skal være god til mennesker, kunne formidle i og uden for biblioteksrummet, og være vant til at samarbejde på mange forskellige niveauer. Vi er et mindre biblioteksvæsen, så derfor ligger der samtidig en forventning om, at du bidrager ind i den dagligdags drift der også er at finde på et bibliotek.

 

Endvidere forventer vi, at du har:

 

  • Erfaring med at formidle i unge-øjenhøjde

  • Lyst til at gøre komplekse emner tilgængelige

  • Indsigt i digitale teknologier og er på forkant med den teknologiske udvikling

  • Øje for hvad det vil sige at arbejde på tværs af sektorer og kan færdes i en kommunal virkelighed

  • Lyst til at være del af en mangfoldig og ofte meget varieret arbejdsplads, hvor få dage er ens

  • Gåpåmod, nysgerrighed og er initiativrig

  • Blik for det digitaliserede samfunds muligheder og konsekvenser (for børn, unge og voksne)

  • Blik for hvor teknologi og kultur mødes

  • Det er en fordel hvis du har kørekort, men dog ikke et krav

 

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder en organisation og en arbejdsplads der går op i at skabe en forskel for borgene. Vi tilbyder samtidig en stilling, hvor ingen dage ligner hinanden, og hvor der skal være plads til at få den gode idé og gøre noget ved den.

 

Ansættelsesvilkår

Der er tale om 37 timer ugentligt inklusiv 1-2 aftenvagter samt vagt hver 4. lørdag. Stillingen ønskes besat pr. 1. januar 2020. Du må forvente at have op til to arbejdssteder, biblioteket i Vejen samt i en af filialerne i Brørup, Rødding eller Holsted.

 

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Vejen Kommune og relevant faglig organisation.

 

Om os

Vi er et bibliotek på vej ind i fremtiden og som vil noget sammen med Vejen Kommunes borgere. Vi har et godt arbejdsmiljø, hvor humor er en del af dagligdagen og hvor vi passer på hinanden. Du kan finde mere information om Vejen Kommunes Biblioteker på www.vejbib.dk

 

Hvis du vil vide mere

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vicebiblioteksleder Peter Holland tlf. 91179048 eller biblioteksleder Kasper Østergaard Grønkjær tlf. 29213850.

 

Ansøgningsfrist

22. november 2019 (samtalerne forventes afholdt den 28. november 2019)

 

Børneattest

Vi indhenter børneattest. 

 

Send din ansøgning

Send ansøgningen ved at bruge knappen "Send ansøgning". Husk at vedhæfte din ansøgning og CV samt andre relevante bilag.

 

Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering.

 

Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe Uønsket post.

 

Vejen Kommune opfordrer alle til at søge stillingen uanset køn, alder, etnisk baggrund, handicap m.v.

Ansøg nu
Kontakt
Vejen Kommunes Biblioteker
Rådhuspassagen 8
6600
Vejen
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
LJA-77381970
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information, IT og web
Beliggenhed