Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ungehuset ved Center for Børn og Familie på Bornholm søger to nattevagter

Bornholms Regionskommune

Bornholm

Indrykket
16-04-2018
Kontakt
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
22-04-2018
Kviknummer
LJA-59308174
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Ungehuset ved center for Børn og Familie på Bornholm søger to nattevagter i tidafgrænset periode til besættelse snarest muligt.

Stillingerne er tidsbegrænset og opgavebestemt i forhold til en konkret sag. Stillingerne er på 32 timer om ugen.  Du indgår som en del af et team med en anden nattevagt I dækker alle ugens dage.

Ungehuset danner rammen om en række socialpædagogiske indsatser, terapeutiske forløb og behandling til unge og deres familier. Ungehuset tager afsæt i den ressourceorienterede tilgang, anerkendende pædagogik, samt systemisk / narrativ metode.  Der arbejdes bevidst med inklusionstanken.

Formål

At skabe en rolig ramme omkring vores døgnpladser i tidsrummet 22-07 således at der skabes stabile og trygge forhold for den unge.

Målgruppe

  • Unge mellem 13 og 22 år
  • Unge med væsentlige behov
  • Unge i åbenbar risiko for alvorlig skade på sundhed og udvikling

Om dig

  • Du er studerende, pædagogmedhjælper e.l. Du har erfaring med arbejdet med unge
  • Du har kendskab til unge med rusmiddelproblematikker og psykosociale udfordringer
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver
  • Du er engageret, har gode samarbejdsevner og kan arbejde selvstændigt
  • Du har kørekort

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet børneattest og straffeattest ved ansættelse.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 22. april 2018.

Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. Gerne 1. maj 2018

Ansættelsessamtaler vil foregå i uge 17.

Ønsker du yderligere oplysninger kan du kontakte medarbejder Karina Grønbech Andersen 6113 6611 eller Lasse Berghof 2979 3187

.Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Som den eneste kommune i landet har Bornholm sit eget Vækstforum og egen regional udviklingsplan, og vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På http://www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På http://www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på http://www.flyttilbornholm.dk/

Ansøg nu
Kontakt
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet
16-04-2018
Udløber
22-04-2018
Kviknummer
LJA-59308174
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed