Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger ambitiøse sagsbehandlere med stærke faglige kompetencer til Gældsstyrelsen i Roskilde.

Skatteministeriet, Gældstyrelsen

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Skatteministeriet, Gældstyrelsen
Universitetsvej 2
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
28-09-2018
Kviknummer
LJA-65476780
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Kan du arbejde med ordentlighed og empati på den ene side og faglighed og effektivitet på den anden? Har du engagement og ansvarsfølelse til at arbejde med inddrivelse af gæld? Så er det dig, vi søger til Gældsstyrelsen i Roskilde.

 

Ansvarsfølelse og gensidig tillid

Gældsstyrelsen har ansvaret for, at borgere og virksomheder betaler deres gæld til det offentlige. Det er en opgave, der har stor betydning i samfundet og stor politisk bevågenhed, - så resultatet af dit arbejde er til at få øje på. Vi søger et antal medarbejdere, der sammen med erfarne medarbejdere skal sikre effektiv inddrivelse af høj kvalitet. Du skal også være med til at skabe et solidt fundament for Gældsstyrelsen, og du skal trives i et foranderligt miljø, hvor der stilles krav til faglighed, fleksibilitet og et skarpt blik for såvel detaljen som helheden.

 

Som sagsbehandler kommer du blandt andet til at varetage opgaver indenfor:

 

 • Kvalitetssikring af krav til inddrivelse.

 • Fremfinde dokumentation for afbrydelse af forældelse.

 • Sagsbehandling på inddrivelsesopgaver.

 • Håndtering af henvendelser via telefon og mail.

 • Kontering,- og placering af indbetalinger.

 

Du får en bred berøringsflade, hvor de involverede parter primært er virksomheder og selskaber, men også revisorer og advokater.

 

Solid sagsbehandlererfaring og stor lyst til at lære nyt

Din uddannelsesmæssige baggrund kan for eksempel være kontorassistent, finansøkonom, revisorassistent, professionsbachelor i offentlig administration, finans, revision eller tilsvarende eller bachelor indenfor jura, økonomi eller forvaltning. Da du bliver en del af en stærk faglig enhed, som kan give dig yderligere faglig ballast, kan du også være nyuddannet. Du kan også have en baggrund, som eksempelvis skatterevisor eller en intern uddannelse i SKAT, hvor du har oparbejdet praktisk og/eller teoretisk erfaring indenfor sagsbehandling.

 

Der er et stort fokus på inddrivelsesområdet. Det betyder, at du i opgaveløsningen har fokus på kvalitet, ordentlighed og desuden arbejder målrettet. Du er faglig stærk, og har særlig fokus på at være myndighedsudøvende, samtidig med, at du fremstår professionel og empatisk.

 

Som person skal du kunne håndtere og servicere virksomheder og selskaber, men også revisorer og advokater ansvarsfuldt og korrekt samtidig med, at du skal navigere i komplekse regelsæt. Det er afgørende, at du er serviceminded og kan kommunikere professionelt og klart. Da vi arbejder med mennesker, som ofte står i en økonomisk svær situation, er det samtidig vigtigt, at du formår at etablere og fastholde en konstruktiv dialog baseret på gensidig tillid og forståelse.

 

Det er ikke en forudsætning for at søge jobbet, men det er en fordel, hvis du:

 

 • har erfaring med sagsbehandling fra andre offentlige myndigheder,

 • har god viden om processuelle regler, forvaltningsloven og offentlighedsloven og har fokus på retssikkerhed og god forvaltningsskik,

 • har stor talforståelse og kan sætte dig ind i virksomheders regnskaber,

 • har erfaring med Word og Excel og generelt har godt greb om anvendelse af IT,

 • trives med såvel tungere samt ensartede opgaver.

 

Vi lægger stor vægt på, at du passer ind i vores kultur, der er båret af faglighed, ansvarlighed, samarbejde og udsyn i et stærkt kollegialt sammenhold DNAet i Gældsstyrelsen. Det betyder, at du skal være foregangsperson for en kultur, der er båret af ordentlighed og ansvarlighed. Vi har en præstationsorienteret kultur, hvor vi er løsningsorienterede og løfter i flok. Det betyder, at du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor vi hjælper hinanden både i eget team og på tværs af organisationen.

 

Vi klæder dig på

Vi klæder dig naturligvis på til opgaverne. Du bliver således introduceret til Gældsstyrelsen, og får en grundig undervisning i den gældende lovgivning mv. Introduktionen vil også give dig og dine kommende kollegaer et rigtig godt afsæt for jeres fremtidige samarbejde.

 

Gældsstyrelsen tilbyder derudover:

 

 • Gode arbejdsvilkår med fleksibel arbejdstilrettelæggelse

 • Opgaver med et stort ansvar

 • Et godt fagligt og socialt miljø

 • Gode udviklingsmuligheder i form af relevant uddannelse og kurser

 

Vil du vide mere om Gældsstyrelsen så se vores værdifilm.

 

Ansøgning og kontakt 

Har du fået lyst til nye udfordringer, så ser vi frem til at modtage din ansøgning og CV sammen med relevante eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale senest den 28. september 2018.

 

Samtaler forventes gennemført i uge 41.

 

Har du spørgsmål vedrørende:

 

 • Opgaver, organisationen mv. er du velkommen til at kontakte funktionsleder Lis Søndergaard på telefon 7237 9523.

 • Løn mv. er du velkommen til at kontakte Mette Bay Andersen 7237 1547

 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende AC-overenskomst, HK-overenskomst eller DTS-overenskomst. Ansættelsen sker på baggrund af relevant uddannelsesmæssig baggrund og er betinget af, at du har en tilfredsstillende straffeattest.

 

Der vil blive foretaget et restancetjek for så vidt angår restancer til det offentlige.

 

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet vil være Universitetsvej 2, 4000 Roskilde. Ansættelse snarest, senest den 1. december 2018.

 

Gældsstyrelsen

Vi hjælper borgere og virksomheder til at betale deres gæld til det offentlige

Som led i regeringens plan Fra én til syv styrelser skatteforvaltningen 2021 er SKAT den 1. juli 2018 blevet erstattet af syv nye styrelser. De nye styrelser oprettes med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet, så der sikres smidigt samarbejde på tværs af alle skatteforvaltningens opgaver.

 

Gældsstyrelsens opgave er at sikre, at borgere og virksomheder betaler deres gæld til det offentlige. Vores mål er, at så mange som muligt betaler deres gæld. Vi samarbejder med de offentlige kreditorer om at forebygge, at ny gæld opstår.

 

Vi arbejder med klare præstationsmål og transparens. Det gør vi, fordi vi er drevet af at inddrive mest mulig gæld til det offentlige. Vi lykkes med vores opgave, fordi Gældsstyrelsens ledere og medarbejdere har en høj grad af faglig dedikation og stor viden på deres område.

 

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansiering af den offentlige sektor. Er det dig?

 

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Ansøg nu
Kontakt
Skatteministeriet, Gældstyrelsen
Universitetsvej 2
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
28-09-2018
Kviknummer
LJA-65476780
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed