Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en mobilitetskonsulent i Region Sjælland

Region Sjælland

Sorø, Vestsjælland

Indrykket
04-08-2020
Kontakt
Region Sjælland
Alleen 15
4180
Sorø
Danmark
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
04-08-2020
Udløber
19-08-2020
Kviknummer
LJA-80789317
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Vil du være med til at udvikle den kollektive trafik i Region Sjælland, så alle har gode mobilitetsmuligheder uanset hvor de bor? Har du lyst til at gøre din indflydelse gældende i en politisk organisation tæt på topledelsen og beslutningsprocesserne? Så kunne en stilling som konsulent i Region Sjællands afdeling for Regional Udvikling være noget for dig.

I Regional Udvikling er vi 70 medarbejdere, som løser opgaver inden for uddannelse, infrastruktur og miljø i Region Sjælland. Vi løser opgaverne i tæt samspil med samarbejdspartnere fra både ind- og udland.

Om stillingen

 
Som konsulent i Regional Udvikling er du med til at understøtte Region Sjællands udviklingsstrategi, der bl.a. sætter ambitiøse mål for, at vi skal have flere ind i den kollektive trafik.

Region Sjælland har ansvaret som trafikejer for 32 buslinjer og fire lokalbaner. Udviklingen af fremtidens kollektive trafik bliver en hovedopgave for dig. Målsætningen er, at alle Region Sjællands borgere skal have et stærkt mobilitetstilbud, uanset om de bor i en af regionens købstæder eller i regionens landdistrikter.

Som mobilitetskonsulent skal du løbende udarbejde sagsfremstillinger til Udvalget for Regional Udvikling, og der vil løbende være behov for, at du kan udarbejde kommenterede dagsordener til direktion og politikere.

Du kommer til at samarbejde med vores trafikselskab MOVIA, og du bliver involveret i projekter og samarbejder med partnere fra både ind- og udland.

Og bare rolig vi hjælper dig med det hele! Omkring dig er et stærkt infrastrukturteam, som udover den kollektive trafik også arbejder på at forbedre såvel den digitale som den fysiske infrastruktur.

Om dig 

Vi søger en kollega, som allerede har kendskab til arbejdet med kollektiv trafik og som har lyst til at arbejde i en politisk styret organisation.

Vi forventer desuden, at du har:

  • En engageret og nysgerrig tilgang til nye udfordringer
  • Flair for skriftlig formidling og formår at formulere dig kort og præcist
  • Evnen til at overholde deadlines og tage ejerskab for egne opgaver
  • Gode samarbejdsevner både i forhold til interne og eksterne kolleger
  • Lyst til at bidrage til det kollegiale fællesskab i afdelingen


Derfor skal du vælge os

Region Sjællands afdeling for Regional Udvikling er vi engageret i at skabe en attraktiv region, man har lyst til at bo og arbejde i. Det engagement kan du tage del i.

Vi har en fleksibel arbejdsplads med dygtige kolleger, der altid støtter hinanden i at skabe høj kvalitet i opgaveløsningen.

Du får stor indflydelse på dine egne opgaver og mulighed for at udvikle og præge din opgaveportefølje. Og du bliver en del af en kultur, hvor vi værdsætter at hjælpe hinanden og arbejde sammen på tværs af fagligheder. Vores hverdag er varieret, udfordrende og har ofte et højt tempo. Vi har tillid til hinanden, og vi har gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Vi sætter en ære i vores gode kollegiale miljø og afholder ofte sociale arrangementer i afdelingen.

Vi holder til i Regionshuset i Sorø. Det er nemt at komme hertil kun 47 minutter med toget fra såvel Odense som København og mange af dine kolleger bruger togturen til at arbejde i.

Du ansættes på fuld tid fra d. 1. oktober 2020. Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne i ny løn i Region Sjælland.

Vil du vide mere

Du er velkommen til at kontakte chef for sammenhæng og kompetencer, David Jens Meinke på tlf. 2134 3356.

Ansøgning

Send os en motiveret ansøgning og dit CV via vores rekrutteringssystem senest onsdag d. 19. august 2020.

Første samtalerunde finder sted tirsdag d. 25. august 2020. En evt. anden samtale vil finde sted torsdag d. 27. august 2020.

Om Regional Udvikling

Regional Udvikling har en bred vifte af myndigheds- og udviklingsopgaver inden for kollektiv trafik, koordinering af uddannelser, håndtering af jord- og grundvandsforurening, bæredygtig råstofindvinding samt udviklingen inden for infrastruktur, yderområder, grøn omstilling, klimatilpasning og grænseoverskridende samarbejder. Vi er ca. 65 medarbejdere i afdelingen. Vi har i vores arbejde borgeren i centrum, og vi arbejder oftest i strategiske partnerskaber med andre interessenter og aktører.

Læs mere om Regional Udvikling på http://www.regionsjaelland.dk/omregionen/Organisation/oevrigeafdelingerogenheder/Sider/regional-udvikling.aspx 

Kontaktperson(er):

Navn: David Jens Meinke
Stilling: Chef for Sammenhæng og kompetencer
Email: dajm@regionsjaelland.dk
Mobile: 21343356

 

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

 

Ansøg nu
Kontakt
Region Sjælland
Alleen 15
4180
Sorø
Danmark
Tlf
50 76 12 05
Praktisk information
Oprettet
04-08-2020
Udløber
19-08-2020
Kviknummer
LJA-80789317
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed