Gem annonce

Vi søger en skolesekretær, der med glimt i øjet mestrer alsidighed, imødekommenhed og grundighed

Fredensborg Kommune

Fredensborg, Nordsjælland

Indrykket
12-01-2021
Kontakt
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980
Kokkedal
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
27-01-2021
Kviknummer
LJA-81571736
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration

Da vores sekretær på udskolingen igennem en lang årrække har valgt at gå på efterløn, søger vi hendes afløser pr. 1. marts eller snarest derefter til en fast deltidsstilling på 32 timer.

 

Du vil som skolesekretær på Humlebæk Skoles udskolingsafdeling have en central og synlig rolle i skolens hverdag med både elever, medarbejdere og forældre. Vi søger derfor en engageret og imødekommende profil med udpræget sans for service i kontakten med mange mennesker.

 

Du skal have lyst til og evne for en række administrative opgaver, herunder elevadministration, planlægning og indberetninger. Du skal kunne holde overblik og skabe struktur i dit daglige arbejde. Det er en fordel hvis du kender til vores digitale brugerflader som for eksempel TEA, Aula, Acadre og Silkeborg Data.

 

Hver dag er forskellig, så du skal kunne trives med mange forskellige opgavetyper af praktisk karakter og være med til at skabe sammenhæng i en travl hverdag med mange forstyrrelser med alt lige fra at arrangere censorfrokoster, købe blomster til et jubilæum og hjælpe elever med stort og småt. Det er med andre ord et rigtigt blækspruttearbejde.

 

For den rigtige person vil der være tale om et spændende og udfordrende arbejde med stor variation i de daglige arbejdsopgaver.

På kontoret vil du være en del af et fællesskab, der består af teknisk servicepersonale, afdelingsledere, souschef og skoleleder.

 

Om Humlebæk Skole:

Humlebæk Skole er en traditionsrig skole, som daterer sig helt tilbage til 1907. Vi er en integreret del af byens liv, og her kommer børn, unge og voksne også uden for skoletiden og benytter skolens inspirerende miljø. Vi er præget af et stort og aktivt forældreengagement.

Skolen har to afdelinger, en indskolingsafdeling tæt på vandet og skoven og en udskolingsafdeling beliggende op til mark og eng. Et veludviklet stisystem forbinder de to afdelinger, og vi bruger vores fantastiske lokalområder aktivt og inddrager både natur og kultur i undervisningen.

Sammen skaber vi et fagligt og inspirerende læringsmiljø, båret af stærke relationer, tydelige ambitioner og dannelse, der udvikler den enkelte elev fagligt og personligt samt bidrager til et stærkt fællesskab.

Vi er båret af de tre værdier ambitioner, fællesskab og dannelse.

 

Skolen er nem at komme til fra hele Storkøbenhavn, da den ligger tæt ved Helsingørmotorvejen og Humlebæk station.

 

Du vil opleve, at vi har en kultur, der er præget af en række engagerede medarbejdere med en positiv indstilling til udfordringer og forskellighed i arbejdet med elever, forældre og kollegaer. Vi holder af en uformel tone, humor og et godt tillidsfuldt arbejdsmiljø.

 

Yderligere oplysninger

Er du interesseret i at høre mere om stillingen eller besøge skolen, er du være velkommen til at kontakte souschef Jan Niemeier tlf: 25444769 eller skoleleder Hans Frøslev Jensen tlf: 27114248.

 

Der er ansøgningsfrist den 27. januar

Samtaler afholdes den 29. januar

 

Fakta

Ansøgningsfrist

27. januar 2021 kl. 23:59

 

Kontaktperson

Jan Niemeier

 

Telefon

25444769

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Fredensborg Kommune
Egevangen 3B
2980
Kokkedal
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
27-01-2021
Kviknummer
LJA-81571736
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed
Gem annonce