Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger en specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri eller neuropsykolog med speciale i børn og unge til vores afdeling i Gentofte

PPclinic

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
07-06-2019
Kontakt
PPclinic
Ørnegårdsvej 16
2820
Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2019
Udløber
21-06-2019
Kviknummer
LJA-73941913
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

Vil du være en del af det børne- og ungdomspsykiatriske team i en af Danmarks førende, private sundhedsfaglige virksomheder?  Har du erfaring i arbejdet med børn og unge inden for det psykiatriske felt? Kan du skabe gode relationer på kort tid og bidrage til konstruktive løsninger, som kommer børnene og de unge til gode i deres udrednings- og behandlingsforløb? Så er det måske dig, vi søger.

 

I PPclinic har vi specialiseret os i at hjælpe psykisk sårbare børn og unge og sørge for, at de kommer godt videre. Og vi oplever stor efterspørgsel på børne- og ungdomsområdet fra forsikringsselskaber, kommuner og ikke mindst private familier, der ønsker hjælp og støtte til udredning og behandling. Derfor søger vi en ny kollega, der både vil nyde at arbejde selvstændigt med egne patienter og tværfagligt sammen med vores børne- og ungdomspsykiatere i et stærkt fagligt miljø.

 

Jobbet er en fastansættelse til 37 timer om ugen og med start hurtigst muligt, men vi hører også gerne fra dig, hvis du er interesseret i at løse freelancebaserede konsulentopgaver for os i juni og juli måned.

 

Vi kan tilbyde dig:

 

 • en struktureret hverdag i et godt arbejdsmiljø med tværfaglig sparring

 • mulighed for at arbejde med psykiatri udenfor psykiatrien

 • faglige udfordringer og masser af mulighed for at lære nyt

 • indflydelse på udviklingen af klinikken og vores tilbud

 • medansvar for den videre udvikling af den psykologiske indsats i forhold til målgruppen. 

 

 

Hvem er du?

Du er uddannet specialpsykolog i børne- og ungdomspsykiatri eller neuropsykolog med speciale i børn og unge. Du er løsnings- og udviklingsorienteret, og du ser tværfaglighed som en fordel og et vigtigt supplement til din egen faglighed. Samarbejde er en naturlig og værdsat del af din arbejdsdag, men du kan også arbejde selvstændigt i en travl hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og strukturere egne arbejdsopgaver.

 

Da vi stadig er i en opstartsfase, vil det være en stor fordel, hvis du er udviklingsorienteret og har lyst til at deltage i opbygningen af et stærkt børne- og ungdomspsykiatrisk team og udviklingen af vores tilbud.

 

Arbejdsopgaver:

 

 • Gennemføre afklarende samtaler, indledende vurderinger og anamneser med barn og forældre.

 • Psykologisk testning, fx WISC/WAIS, ADOS, TOVA.

 • Udredning med fx K-SADS og PSE.

 • Psykoedukation af børn og forældre.

 • Supervision og undervisning. 

 • Selvstændige behandlingsopgaver, herunder terapi.

 • Arbejde med inddragelse af klient og forældre eller andet relevant netværk.

 

 

Hvem er vi?

PPclinic er en privat, sundhedsfaglig virksomhed bestående af psykologer og speciallæger i psykiatri og med afdelinger i Gentofte, Vejle og Aarhus. I 17 år har vi behandlet mennesker med stress og andre psykiske helbredsproblemer, og de seneste år har vi også tilbudt ydelser inden for børne- og ungdomspsykiatrien. Vi samarbejder med private og offentlige virksomheder, jobcentre og forsikrings- og pensionsselskaber samt med personer, som henvender sig på eget initiativ.

 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn efter kvalifikationer. Stillingen er som udgangspunkt 37 timer om ugen inkl. frokost. Vi har kantineordning, sundhedsforsikring og hyggelige lokaler.

 

Ansøgningsfrist

Ansøgningen skal være os i hænde senest fredag den 21. juni kl. 12, men send den gerne før, da vi løbende holder ansættelsessamtaler.

 

Vi vil gerne have stillingen besat hurtigst muligt, men venter også gerne på den rigtige kandidat. Så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

 

Send din ansøgning og CV til info@ppclinic.dk

 

Yderligere oplysninger om stillingen

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefpsykolog Helle Folden Dybdahl eller speciallæge i børne- og ungdomspsykiatri Eva Westh Konge på 33 69 09 66.

Ansøg nu
Kontakt
PPclinic
Ørnegårdsvej 16
2820
Gentofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
07-06-2019
Udløber
21-06-2019
Kviknummer
LJA-73941913
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed