Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger erhvervs- og privatspecialister til Kundekendskab (KYC) i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
09-07-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2020
Udløber
06-08-2020
Kviknummer
LJA-80629135
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

I Nykredit vil vi skabe overblik, muligheder og tryghed for vores kunder. Vil du være med til at sikre, at fundamentet for at drive forretning i Nykredit er på plads? Så tilbyder vi et rigtig spændende job inden for et af tidens vigtigste områder i den finansielle sektor: Kundekendskab. Send os din ansøgning nu!

Vil du være en del af en succes?

Nykredit skal være et ordentligt sted at være kunde. Som organisation tager vi ansvar for, at vi lever op til de lovgivningsmæssige krav, så vores kunder er fuldt compliant og derved kan få den bedste hjælp og rådgivning, de søger, når de henvender sig til Nykredit. Dit nye job og din indsats har derfor stor betydning for kunderne, Nykredit og samfundet.

Med #Bedsttilkunder i fokus bliver du - som specialist - ansvarlig for en række opgaver i processen med løbende at indhente og evaluere dokumentation fra vores kunder. I nogle situationer sker kontakten til kunden via kundens rådgiver og i andre tilfælde kontakter du kunden selv.

I praksis bliver du ansvarlig for at:

  • screene kundeforhold samt vurdere compliance og eventuelle risici

  • indhente, kontrollere og verificere dokumentation på kunder

  • udfærdige indstillinger til endelig godkendelse af risikokunder

  • kommunikere (skriftligt og mundtligt) med både kolleger og kunder.

 

Din erfaring

Du har erfaring fra banksektoren inden for privat og/eller erhverv - gerne som rådgiver eller specialist. Du er proaktiv, omhyggelig og i stand til at arbejde selvstændigt. Vi forventer, at du arbejder effektivt, samtidig med, at du er meget kvalitetsbevidst og besidder ansvarsfølelse for både dine opgaver og teamets fælles opgaver. Det er en fordel, men ingen betingelse, hvis du har arbejdet med forebyggelse af hvidvask (AML eller KYC).

Dig som person                                                                                                                                            

Du trives med både at skabe egne resultater og indgå i teams, hvor samarbejde og godt humør er essentielt. Som person er du energifyldt, har gåpåmod og lyst til at lære nyt. Du er detaljeorienteret og trives med administrative opgaver.

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af afdelingen Kundekendskab Screening, som både består af fastansatte og studerende, hvor vi pt. huser ca. 80 medarbejdere. Afdelingen flytter fra august måned til Høje Taastrup med let adgang til både offentlig transport og motorvej. Vi kommer til at sidde i moderne, nyindrettede lokaler med moderne faciliteter som fx lækker food-hall kantine, bærbar opkobling, free-seating samt muligheden for aftalt hjemmearbejde. 

Du kommer til at indgå i et miljø, hvor læring, faglig sparring og akkuratesse står højt på dagsordenen. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt og energifyldt samarbejde. Der er fart på, men aldrig så meget, at det går ud over humøret eller lysten til at hjælpe hinanden. Du bliver ansat i et område, der i den grad er fokus på i sektoren, hvor nye krav og løsninger løbende udvikles og implementeres.

Dine karrieremuligheder

Som specialist i Kundekendskab vil du både kunne dygtiggøre dig inden for KYC-disciplinen og inden for bank og realkredit generelt. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige specialister på området og vil have mulighed for at flytte på tværs af teams, efterhånden som du udvikler dig. Vi har stor fokus på løbende træning, så du hele tiden vil lære nyt.

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Sarah Enevold Jacobsen, 30 32 79 71 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

Samtaler afholdes i august og september måned, og du vil kunne opleve længere responstid pga. ferieafholdelse.

Ansøgningsfrist: 6. august 2020

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
09-07-2020
Udløber
06-08-2020
Kviknummer
LJA-80629135
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed