Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vi søger pædagoger til De Særlige Pladser i Brønderslev, Psykiatrien i Region Nordjylland

Region Nordjylland

Brønderslev, Nordjylland

Indrykket
14-09-2018
Kontakt
Region Nordjylland
Hjørringvej 180
9700
Brønderslev
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
02-10-2018
Kviknummer
LJA-65514928
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Vi søger pædagoger til De særlige pladser, et nyt psykiatrisk døgnafsnit i Brønderslev
 
De særlige pladser i Brønderslev er nu i drift, og vi har brug for et yderligere antal pædagoger, som brænder for det psykiatriske felt og har lyst til at få indflydelse på behandlingsform og teamsamarbejde. 
 
Hvem er patienterne?
Det nye psykiatriske afsnit etableres som et lukket sengeafsnit med 16 pladser til særligt udsatte patienter med sigte på rehabilitering og misbrugsbehandling.
 
Patienterne har svære psykiatriske lidelser og ofte misbrug. Mange af patienterne vil tidligere have været igennem flere behandlingstilbud både regionalt og kommunalt. Derfor vil de have behov for en længerevarende rehabiliterende indlæggelse på 3 til 6 måneder, hvor formålet er at bidrage til stabilisering og genoptræning, så patienten bedst muligt kan mestre sin hverdag. Alle patienter henvises af kommunen, og indlægges efter eget ønske.
 
Det daglige behandlingsarbejde bliver tilrettelagt med et tværfagligt sigte således, at patienten oplever at få en intensiv og helhedsorienteret behandling. Du bliver en del af et hold bestående af sygeplejersker, socialpædagoger, psykolog, social- og sundhedsassistenter, socialrådgiver, fysioterapeuter samt en overlæge og administrativt personale, hvorfor det er vigtigt, at du er indstillet på at samarbejde tværfagligt med andre faggrupper samtidig med, at du har mod og evne til at reflektere over egne kollegaers holdninger og handlinger.
 
 
Hvem er du?
Vi forventer, at du er uddannet pædagog, og har du erfaring inden for psykiatrien og/eller misbrugsbehandling er det et stort plus. Det er afgørende, at du kan agere i en hverdag med mange opgaver, og du ikke går på kompromis med kvaliteten eller serviceniveauet, selvom det indimellem går meget stærkt.
 
Sammen med andre erfarne pædagoger og øvrige tværfaglige personale, skal du planlægge og udføre intensive patientforløb for patienter, der primært har diagnoser indenfor skizofrenispektret. Behandlingsarbejdet vil foregå indenfor rammen af en recovery forståelse, indeholdende blandt andet kognitiv misbrugsbehandling og anden psykologisk- og adfærdsbehandling, og du vil derfor skulle være i stand til at foretage pædagogfaglige observationer og vurderinger og handle situationsbevist ud fra den enkelte patients behov.
 
Afsnittet vil få egen sportshal, og aktiviteter kommer til at spille en væsentlig rolle på afsnittet, og vi forventer derfor, at du bruger dig selv aktivt sammen med patienterne. Du vil blandt andet være ansvarlig for at planlægge og udføre kropslige aktiviteter som leg, bevægelse og idræt med udgangspunkt i behandlingsplan.
 
Du er vant til at tage ansvar og trives med stor selvstændighed i arbejdet. Du har en fleksibel og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne, og du er indstillet på samarbejde tværfagligt med andre faggrupper om patientens behandling.
 
Som person er du psykisk robust og tillidsvækkende. Du er imødekommende over for såvel patienter som kolleger, og ved at et smil kan have afgørende betydning i flere situationer. Du er i øvrigt udstyret med en god portion humor og en positiv tilgang.
 
En unik mulighed
Til gengæld giver vi dig en unik mulighed for at være med til at etablere et helt nyt behandlingstilbud indenfor psykiatrien, hvor du helt fra starten vil være en vigtig spiller på det hold, der skal opbygge en ny form for psykiatrisk afsnit.
 
Vi tilbyder dig at blive en del af et fagligt kompetent team, hvor vi tilsammen mestrer en bred vifte af kompetencer inden for det psykiatriske område. Vi garanterer en god sparring med dygtige kolleger i et spændende og alsidigt arbejdsmiljø, hvor du vil få stor indflydelse på din arbejdsdag.
 
Vi giver dig en grundig introduktion til jobbet, hvor du i de første uger af din ansættelse skal deltage et introduktionsforløb. Her skal du sammen med dine nye kollegaer både skal udvikle kompetencer og udarbejde struktur for afsnittets daglige virke.
 
Normering og organisering
Personalenormeringen vil samlet være ca. 40 medarbejdere.
 
Der vil være en gradvis ibrugtagen af pladserne, hvor vi forventer at etablere 12 pladser pr. 1. oktober for så at være i fuld drift med 16 pladser ultimo 2018.
 
Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer om ugen, og da De Særlige Pladser er et døgnafsnit, skal du forvente skiftende arbejdstider. 
 
Vi forventer at besætte stillingerne pr. 1. december. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til den gældende overenskomst.
 
Det næste skridt
Hvis du finder ovenstående stilling interessant, så send din ansøgning med dokumentation for uddannelse samt CV og anden relevant dokumentation via nedenstående link.
 
Har du lyst til at tale med os inden du sender din ansøgning, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Eivind Grepperud på mobil 24 84 02 29 eller e-mail: e.grepperud@rn.dk
 
Ansøgningsfristen er den 2. oktober. Vi forventer at afholde samtaler fra uge 40.  
 
Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og du kan læse hele lovgrundlaget for de særlige pladser her ligesom du også er velkommen til at besøge vores hjemmeside
 

Ansøg nu
Kontakt
Region Nordjylland
Hjørringvej 180
9700
Brønderslev
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
02-10-2018
Kviknummer
LJA-65514928
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed