Gem annonce

Vi søger PEP-specialister til kundekendskab (KYC) i Taastrup

Nykredit

Høje-Taastrup, Storkøbenhavn

Indrykket
15-09-2020
Nykredit
Hovedgaden 50
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
24-09-2020
Kviknummer
LJA-81089984
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være med til at passe på vores kunder og sikre et højt AML-niveau? Og trives du med at dykke ned i detaljerne på særlige kundesegmenter? Så er du måske en af vores kommende kolleger i Banking Risk & AML.

 

Dit kommende job og ansvarsområder

I Nykredit har vi stort fokus på at styrke antihvidvaskområdet på tværs af koncernen. Som specialist i kundekendskab på PEP-området og på andre områder med krav om skærpede kundekendskabsprocedurer vil du i høj grad bidrage til dette. Vores specialister prioriterer kvalitet højt, hvor det er vigtigt, at tingene bliver gjort ordentligt første gang. De arbejder selvstændigt og struktureret, og så er de ansvarlige og servicemindede. Det er derfor vigtigt, at du er engageret i dit arbejde og tager initiativ.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. inkludere:

 • PEP-screening

 • kundekendskab og risikovurderinger på PEP

 • skærpede kundekendskabsprocedurer ifm. onboarding og ajourføring (ODD/EDD)

 • at indhente, kontrollere og verificere dokumentation på PEP

 • at udfærdige indstillinger på PEP til endelig godkendelse

 • håndtering af skærpede kundekendskabsprocedurer i øvrigt

 • kommunikation (skriftligt og mundtligt) med både kolleger og kunder.

 

Du har erfaring med

Du har erfaring fra banksektoren inden for privat og/eller erhverv - gerne som rådgiver eller specialist. Allerhelst har du allerede erfaring med KYC-processer på PEP-området, og du kan identificere PEP og disses nærtstående relationer. Hvis du på anden måde har arbejdet i bankdrift med forebyggelse af hvidvask, er det også en fordel.  Derudover forestiller vi os, at du:

 • arbejder effektivt og målrettet

 • er udadvendt

 • er en teamplayer

 • har gode kommunikative evner på skrift og i tale

 • generelt er god til IT

 • har indsigt i lovgivningen på PEP-området eller har interesse herfor.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af MLRO-teamet, som hører under Banking Risk & AML. Vi har ansvaret for driften af flere af de forretningsmæssige løsninger på antihvidvaskområdet, der implementeres på tværs af koncernen. Vi bidrager desuden til udviklingen på området gennem den erfaring, vi får i driften. Du vil arbejde tæt sammen med dygtige specialister både inden for dit eget område, men også inden for sanktionsscreening samt transaktionsmonitorering, og din faglige udvikling vil blive præget positivt af dette. Du får en spændende og travl hverdag i et team med en uformel omgangstone.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Morten Lund Jørgensen, 51 92 72 14 eller seniorrekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

 

Ansøgningsfrist: 24. september 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Nykredit
Hovedgaden 50
2630
Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-09-2020
Udløber
24-09-2020
Kviknummer
LJA-81089984
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed
Gem annonce