Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Viceregionsdirektør til region Sjælland

Nykredit

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
24-05-2018
Kviknummer
LJA-61002208
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Vil du udvikle ledere med afsæt i vores 6 løfter til kunder, medarbejdere og omverdenen? Vi er en virksomhed i forandring, og det giver store muligheder for at præge din og dine kollegers udvikling hvis du vil. Tør du gå forrest, kan du omsætte strategi til handling og vise vejen for dine kompetente kollegaer?

                

Dit kommende job

Som viceregionsdirektør bliver du en del af regionsledelsen for region Sjælland, hvor vi lægger vægt på at styrke ledelses- og forandringskraften, at sætte retning og udvise handlekraft. Du får mulighed for at sætte et solidt præg på regionens udvikling, og du får en central rolle i forhold til at tegne banken udadtil.

                   

Du forstår, at vores mål kræver vedholdenhed, tålmodighed og holdånd. Vi ved, at god kundeorientering skaber værdi, og vi vil styrke vores position som boligejernes og virksomhedernes førstevalg også i region Sjælland.

                    

Som viceregionsdirektør er du endvidere en del af forretningsledelsen i Retail og en del af chefgruppen i Nykredit.

                       

Dine ansvarsområder

Du får ansvaret for:

 

  • sammen med regionsdirektøren og de øvrige ledere at sikre regionens forretningsmæssige udvikling, herunder kundeudvikling, salg, indtjening, kreditgivning og kundetilfredshed

  • at tiltrække og fastholde såvel privat-, erhvervs- og landbrugskunder gennem et stærkt og proaktivt kundefokus

  • den direkte ledelse af et antal af regionens centerdirektører. Udvikling af ledere bliver et kerneområde for dig, og du skal støtte dine ledere i deres udvikling af centrenes medarbejdere

  • at være en stærk kulturbærer, der kommunikerer Nykredits strategi og beslutninger og varetager forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement

  • at indgå i segmentudvalg Privat eller Erhverv efter nærmere aftale.

 

 

Din profil

Du er en person med god gennemslagskraft og gode kommunikative egenskaber, endvidere er du  udadvendt og resultatorienteret. Gennem holdånd, gejst og engagement sætter du retning for dine kolleger. Du har viljen til at vinde, og du er en inspirator, der motiverer og udvikler dit hold, så alle tager ansvar. Du er ambitiøs på dine enheders vegne og følger op på den enkelte leders resultater og præstationer gennem løbende individuel feedback. Du vækker tillid og er optaget af at opbygge og videreudvikle dit netværk, som understøttes af, at du enten allerede har eller er indstillet på at have bopæl i regionens markedsområde.

                   

Du drives af og er optaget af gode forretninger og har et kommercielt mindset. Du har dyb forretningsindsigt, er vant til at arbejde med komplekse sager, og du har gode kreditmæssige kompetencer.

               

Derudover lægger vi vægt på, at du har stærke kompetencer i at sikre performance og eksekvering via ledelseslagene, og i dag sidder i en rolle som leder for ledere. Ligeledes er det en fordel, hvis du har erfaring inden for erhverv og/eller landbrug.

                

Din nye arbejdsplads

Region Sjælland består af 10 centre med privatkunder, 2 Private Banking centre og 3 erhvervscentre, samt et landbrugscenter og erhvervsstorkundecenter. Regionens 143 rådgivere og 21 ledere yder hver dag rådgivning til vores mange bank- og realkreditkunder inden for privat, erhverv og Landbrug.

           

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt regionsdirektør Mikael Storm Andersen, 61 22 03 85.

 

Ansøgningsfrist: 24. maj 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
24-05-2018
Kviknummer
LJA-61002208
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed