Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Viden om data søger dig, der er dygtig til online kommunikation (barselsvikariat)

Viden om data

Kolding, Syd- og Sønderjylland

Indrykket
12-08-2019
Kontakt
Viden om data
Birkemosevej 1
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
11-09-2019
Kviknummer
LJA-74764010
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier

Om jobbet
Viden om data er et nationalt videncenter for databaseret service og forretningsudvikling, hvor målet er at gøre alle elever på erhvervsuddannelserne dygtige til at håndtere udviklingen inden for data og matche de aktuelle kompetencer, som virksomhederne efterspørger.

Videncentret arbejder målrettet på at generere og distribuere viden med det formål, at underviserne får den seneste og mest relevante viden, som de kan give videre til eleverne. Det gør vi blandt andet ved at udvikle undervisningsforløb samt afholde workshops og seminarer. Derudover skal der skabes stærke bånd til virksomheder, der har brug for eleverne og meningsfulde samarbejder, der er med til at forme markedet og præge udviklingen.

I den forbindelse er det vigtigt, at videncentret er synlig over for interessenter og anses som en relevant og interessant vidensformidler. Da vores kommunikationsansvarlige går på barsel, er vi nu på udkig efter en barselsvikar. Som kommunikationsansvarlig i videncentret skal du være i stand til at fortælle spændende historier gennem tekst, video og billeder. Du får simpelthen ansvaret for, at videncentret lever og har det godt på alle relevante online platforme.

Du får således en central rolle og et stort ansvar i forhold til videncentrets udvikling, og du får mulighed for at påvirke rammerne for dit eget job. Du kommer til at arbejde i et videncenter, der i væsentlig grad kommer til at præge uddannelsen af en masse unge mennesker, og dermed har dit job også stor betydning for eleverne og de virksomheder, der ansætter dem.

Du kommer til at indgå i et fagligt, dynamisk og uformelt miljø med gode muligheder for personlig udvikling. Kort sagt er vi et af de mest spændende steder at være, hvis du brænder for den gode online kommunikation og synes, at data og teknologi er interessant at følge.

Dine opgaver

 • Øge kendskabet og interessen for videncenterets arbejde
 • Sørge for at vores egne online medier altid er opdateret med aktuel, relevant og interessant info
 • Formidle ny viden - være fascineret af udviklingen inden for data og teknologi og fortælle alt det væsentlige, så det bliver spændende og forståeligt
   
Dine kvalifikationer
 • Du har en kommunikationsfaglig uddannelse og er måske uddannet inden for de seneste år, men har allerede en del erfaring i at arbejde med kommunikation
 • Formidling på alle relevante online medier, fx web, nyhedsbreve (Mailchimp), LinkedIn og Facebook
 • Kommerciel og socialpolitisk indsigt, så du er i stand til at forstå, hvilken betydning udviklingen inden for data har
 • Du er nysgerrig af natur og interesseret i mennesker, teknologi, politik og samfund - og du synes, at alt hvad der sker inden for data og teknologi er vildt spændende
 • Er vant til at arbejde i et content management system (CMS) gerne WordPress 
 • Er effektiv, kvalitetsbevidst og struktureret i dit arbejde
 • Er god til at tænke i samspil - både mellem tekst, billede, video og grafik og mellem diverse platforme
 • Er udadvendt og opsøgende
 • Du arbejder hjemmevant i Adobe InDesign og Photoshop
   
... og så er du selvfølgelig super velformuleret på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Ansættelse
Stillingen er på 30 timer om ugen og efter relevant overenskomst. Du har mulighed for at forhandle et personligt kvalifikationstillæg.
 
Arbejdssted
Viden om data, Birkemosevej 1, 6000 Kolding
 
Tiltrædelse
Senest 1. oktober 2019

Ansøgningsfrist
11. september 2019, men vi vurderer og kalder løbende ind til samtaler, så du opfordres til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere?
Du er velkommen til at kontakte kommunikationsansvarlige Christina Stenderup på 2528 4124 eller cste@videnomdata.dk eller videncenterleder Jesper Bitsch Bierbaum på 2528 4115, jbbi@videnomdata.dk eller via LinkedIn.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7239413c)

Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Viden om data
Birkemosevej 1
6000
Kolding
Praktisk information
Oprettet
12-08-2019
Udløber
11-09-2019
Kviknummer
LJA-74764010
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Kommunikation og medier
Beliggenhed