Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikar til Nykredit Direkte, Digital Service i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
11-06-2019
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
23-06-2019
Kviknummer
LJA-74023223
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web

Vil du være med til at give Nykredits kunder en rigtig god oplevelse, når de skriver til os? Er du stærk i skriftlig kommunikation, og kan du genkende dig selv i nedenstående. Så vil vi meget gerne have dig som ny kollega i Digital Service.

 

Når kunderne kontakter os via mails, netbank, chatfunktion og sociale medier, er det din opgave at give dem en super god oplevelse.

 

Kvik serviceprofil med fokus på kundens behov, der trives i en performancekultur

Du er stærk i skriftlig kommunikation og kan formulere budskaber på en klar og let tilgængelig facon. Det er en fordel, at du har erfaring med kundekontakt. Du er serviceminded af natur og har lysten til at levere en service udover det sædvanlige. Du er god til at arbejde selvstændigt, og du kan lide at holde dig opdateret. Du trives godt i en performancekultur, og du tager ansvar for at nå dine egne såvel som teamets mål. Derudover har du let ved at sætte dig ind i forskellige IT-programmer.

 

Engageret og ansvarlig

Du er initiativrig, flittig og engageret, og du indgår helt naturligt i et teamsamarbejde. Du er i stand til, i en god balance, at udfordre og tilpasse dig i teamet, hvor du gør en aktiv indsats for at bidrage til en god teamånd.

 

Din nye arbejdsplads

Som vikar i Nykredit Direkte, Digital Service får du en unik mulighed for at kickstarte din karriere. Du bliver en del af en frisk og uformel omgangstone, hvor du komme til at arbejde i et team med både studerende og fastansatte.

 

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 8.00-18.00, lørdag og søndag kl. 10.00-14.00. Din arbejdstid vil primært være på hverdage mellem 8 og 16. Dit arbejdssted er på Kalvebod Brygge 47, 1780 København V.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte funktionschef Helen Dalsgård, 44 55 18 74.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 23. juni 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
11-06-2019
Udløber
23-06-2019
Kviknummer
LJA-74023223
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web
Beliggenhed