Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikar til sagsbehandling

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
06-12-2018
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
18-12-2018
Kviknummer
LJA-68625284
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration

Midlertidig stilling (AC-fuldmægtig) til Academic Affairs, CBS
Der er en stilling som Academic Officer (AC-fuldmægtig) ledig til besættelse 1. januar 2019 eller snarest derefter. Stillingen udløber 31. december 2019.

Dine primære opgaver vil være sagsbehandling af merit og dispensationer på tværs af flere studier.
Du vil indgå i et område (Academic Affairs) med 29 medarbejdere og vil ud over sagsbehandlingsopgaver af og til skulle varetage opgaver i relation til de andre uddannelser på CBS.

Du skal være indstillet på et job, hvor der er travlt med mange bolde i luften og mange deadlines. Vi fordrer stor selvstændighed og regner med, at du er god til at tage initiativer. Det forventes, at du trives med et job, hvor bunkerne er mange og deadlines er korte.

Det er helt afgørende for at komme i betragtning til stillingen, at du har erfaring med sagsbehandling af merit og dispensationer på videregående uddannelsesinstitutioner.

Krav til stillingen:

  • Engelsk og dansk kundskaber skal være på meget højt niveau
  • Gode kommunikationsegenskaber er en forudsætning.
  • Du skal være god til at skabe relationer på tværs af organisationen.
  • Du skal være udadvendt og interessere dig for udvikling og procesoptimering.
  • Du skal have forståelse for at processer ikke altid fungerer optimalt, men at man skal kunne afvige fra en ellers god og fastlagt proces, hvis de særlige omstændigheder kræver det.
  • Du skal trives med en portefølje, der er præget af store sags mængder. Du skal have lyst til at yde en god service og være i stand til at samarbejde med mange forskellige typer af mennesker og kunne arbejde både selvstændigt og i teams.
  • Du skal trives med opgaver, der for andre kan opleves trivielle.


Vi tilbyder en dynamisk og spændende arbejdsplads, der er kendetegnet af humor, og hvor der er plads til forskellighed. Du vil få engagerede kollegaer med en stor vilje til samarbejde. CBS er en røgfri arbejdsplads med betalt frokostpause, gratis parkering og placeringen er tæt ved Metroen.

Løn og ansættelsesvilkår sker som AC-fuldmægtig i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant faglig organisation. Der er mulighed for at forhandle kvalifikationstillæg. Arbejdstiden er 37 timer ugentligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingens indhold, er du velkommen til at kontakte områdeleder Maria Lind, tlf: 38152725 (mail: mli.stu@cbs.dk).

Ansøgningsfrist: 18. december 2018

 

Ansøg nu
Kontakt
Copenhagen Business School
Solbjerg Plads 3
2000
Frederiksberg
Danmark
Tlf
38153815
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
18-12-2018
Kviknummer
LJA-68625284
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed