Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikar til Settlement

Arbejdernes Landsbank

København, Storkøbenhavn

Indrykket
26-06-2020
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80541885
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du erfaring med Settlement og trives du i et udfordrende og fagligt stærkt miljø? Og er du typen med et højt energiniveau og lysten til at lære nyt? Så er vi en flok dedikerede og glade kollegaer, som glæder os rigtig meget til at møde dig hurtigst muligt og tilbyder lige nu et 6 måneders vikariat.

Det bliver dit job

I Settlement arbejder vi med fonds- og pengeafvikling, deponering, corporate actions, puljer, portefølje rapportering, likviditetsstyring og en lang række kontroller. Derudover har vi ansvaret for overholdelse af lovgivning, implementering af nye systemer, implementering af nye kunder og udvikling af den eksisterende forretning.

Vi søger efter en bred profil, der vil kunne indgå i løsninger af mange forskelligartede opgaver som fx:

 • Afvikling af fondshandler via VP/T2S

 • Daglig registrering af puljehandler, afkast m.v.

 • Corporate actions (købstilbud, aktiesplit m.v.) samt afregning af rente og udbytte på danske og udenlandske værdipapirer herunder bankens egne aktier

 • Afstemning af udbytter, renter, udtræk, puljekonti m.v.

 • Månedlig afstemning af puljerne, fondsbeholdninger m.v.

 • Depotadministration vedrørende udenlandske værdipapirer

 • Diverse kontrolopgaver vedrørende både fonds- og depotafvikling

 

Hvem er du?

Du har erfaring fra et tilsvarende job i den finansielle sektor og har bankfaglig viden svarende til minimum Finansuddannelsen eller anden uddannelse på HD-niveau. Derudover forestiller vi os, at du:

 • Trives med at arbejde selvstændigt, tager ansvar og er god til at samarbejde.

 • Har gode skriftlige evner, både i dansk og engelsk, til at konkretisere opgaver mv. i et sprog, som egner sig for viderebearbejdning i organisationen.

 • Arbejder systematisk, har blik for detaljen og betegnes af andre som analytisk og logisk tænkende.

 • Har erfaring med BECs systemer og mestrer du Excel på højt niveau vil det være en fordel.

 

Hvem er vi?

Settlement er en del af bankens Likviditets- og finansområde (LIFI) som er et dynamisk og strategisk vigtigt forretningsområde i banken. Du vil få din daglige gang i Settlement, hvor vi er 16 engagerede medarbejdere i alt.

Vi holder til i lækre nye lokaler i bankens hovedkontor, Panoptikonbygningen, Vesterbrogade 5, på 1. sal kun 2 min. gang fra Hovedbanegården. Vi lægger vægt på ansvarlighed og kvalitet i vores arbejdsopgaver, og vi har en uformel omgangstone og god stemning.

Det bliver du en del af?

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af:

 • En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

 • En bank som 11 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank

 • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser

 • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt

 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg og en bonusordning.

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Arbejdernes Landsbank, er du velkommen til at ringe til Chef for Settlement, Allan Ilm på tlf. 38 48 46 84 eller 29 42 82 15.

Vi glæder os til at høre fra dig - ansøgningsfristen er hurtigst muligt og senest den 12. juli da vi vil afholde samtaler løbende.

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 320.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Ansøg nu
Job i virksomheden

Arbejdernes Landsbank
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Banegårdspladsen 1
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
26-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80541885
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed