Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vikariat som klinisk psykolog

Region Nordjylland

Brønderslev, Nordjylland

Indrykket
04-11-2019
Kontakt
Region Nordjylland
Hjørringvej 180
9700
Brønderslev
Tlf
20490520
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
19-11-2019
Kviknummer
LJA-77106546
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning

VIKARIAT SOM KLINISK PSYKOLOG
BRØNDERSLEV PSYKIATRISKE SYGEHUS
KLINIK PSYKIATRI NORD
AMBULATORIUM FOR ANGST OG PERSONLIGHEDSPSYKIATRI
TEAM FOR PERSONLIGHEDSFORSTYRRELSER

Vi søger en klinisk psykolog til Ambulatorium for Angst og Personlighedspsykiatri fra 01.12.2019 eller snarest derefter til d. 31.12.2020 i et barselsvikariat.

Funktionen er knyttet til Ambulatorium for Angst og Personlighedspsykiatri, der er et specialiseret psykoterapeutisk behandlingstilbud til patienter med angst- og tvangslidelser og personlighedsforstyrrelser. Ambulatoriet er delt op i to team, og stillingen er knyttet til Team for Personlighedsforstyrrelser.

Behandlingen består primært af psykoterapi, både gruppe- og individuel. Der er differentieret behandling i forhold til patientens diagnose og grad af lidelse. Vi har både individuelle forløb og kombinationsbehandling. Derudover tilbyder vi psykoedukation og mulighed for medicinsk rådgivning. Der foregår forskning i teamet.

Vi kan tilbyde et spændende og udfordrede arbejdsmiljø i en tværfaglig klinik, hvor du som psykolog vil indgå i en dynamisk personalegruppe bestående af psykologer, læge, sygeplejersker, socialrådgiver og sekretærer. Du får mulighed for at arbejde psykoterapeutisk med målgruppen personlighedsforstyrrelser indenfor et velstruktureret ambulatorium, hvor vi vægter faglighed, åbenhed og godt arbejdsmiljø. Vi tilbyder løbende supervision til de forskellige opgaver, samt mulighed for daglig sparring med kollegaer. Der tilbydes et psykologfagligt miljø med månedlige møder med psykologkollegaer fra andre afdelinger og mulighed for at være med til at videreudvikle det psykologfaglige indhold.

Kliniske arbejdsopgaver:Individuel og gruppe terapi
Diagnostisk udredning 
Deltagelse i tværfaglige behandlingskonferencer
Deltagelse i supervision
Vi er i en stor udvikling og ønsker derfor en psykolog der trives i en organisation hvor dette er en del af dagligdagen. Personlige egenskaber som gå-på-mod, positiv indstilling og blik for den dynamik der opstår i arbejdet med patienter er vigtige.
 
Kvalifikationer:Du skal være uddannet Psykolog
Erfaring med målgruppen
Erfaring med udredning, herunder PSE og SCID interview
Erfaring med klinisk arbejde inden for psykiatrien       
Personlig egnethed
For yderligere beskrivelse af Klinik Nord, henvises der til Psykiatriens hjemmeside https://psykiatri.rn.dk/genveje/om-psykiatrien/klinikker/klinik-nord.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Danske Regioner og Dansk Psykolog Forening, samt gældende forhåndsaftaler mellem Region Nordjylland og Dansk Psykolog Forening.

Regionsrådet har vedtaget, at man før ansættelse i Psykiatrien skal give tilladelse til indhentning af straffeattest.

Der er røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland. Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden hverken inde eller ude.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Ambulatorieleder Marie Skaalum Bloch på tlf. 91179856 eller på mail: m.skaalum@rn.dk.

Der er ansøgningsfrist d. 19/11 2019, og der forventes at blive afholdt ansættelsessamtaler i starten af uge 48.
 

Ansøg nu
Kontakt
Region Nordjylland
Hjørringvej 180
9700
Brønderslev
Tlf
20490520
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
19-11-2019
Kviknummer
LJA-77106546
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed