Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du sætte standarden for Danmarks digitale sikkerhed?

Forsvarets Efterretningstjeneste

Storkøbenhavn

Indrykket
01-08-2019
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Danmark
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
01-08-2019
Udløber
19-08-2019
Kviknummer
LJA-74638175
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse, IT og web

Center for cybersikkerhed søger en dygtig konsulent til den vigtige opgave med at omsætte vores særlige viden til konkrete anbefalinger, der kan bruges af offentlige myndigheder, samfundsvigtige sektorer og virksomheder i det daglige arbejde med at gøre Danmark mere digitalt sikkert.

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig
Et højt cyber- og informationssikkerhedsniveau i samfundet kræver, at myndigheder og virksomheder har viden om trusler og hændelser samt ikke mindst - de rette redskaber til det proaktive arbejde med informationssikkerhed. Derfor producerer og deler Center for Cybersikkerhed vejledninger og anbefalinger.

Ud fra mottoet vores viden Danmarks sikkerhed bliver din opgave at omsætte best practice inden for cyberhygiejne, international standardiserings- og certificeringspraksis og centerets egen viden og erfaringer til konkrete anbefalinger.

Anbefalingerne er grundlaget for centerets udadvendte rådgivningsaktiviteter og bruges også direkte af vores kunder i offentlige myndigheder, samfundsvigtige sektorer og virksomheder.

Der er tale om en nyoprettet stilling, og du vil derfor få stor mulighed for at være med til at præge opgaven i tæt samarbejde med dine kolleger. Du skal forvente en del rejseaktivitet forbundet med centerets engagement i diverse internationale fora. Du skal ligeledes forvente, at en stor del af din tid vil bruges på skriftlig formidling af den viden, du henter hjem til centeret.

Du og din baggrund er vigtig
Du er struktureret og analytisk og evner at stille skarpt på det vigtige. Du kan omsætte et komplekst materiale til et format, der er lettilgængeligt og handlingsanvisende. Du kan arbejde hurtigt, og kan også se værdien af det lange seje træk.

Det vil være en klar fordel men ikke et krav, at du har viden om internationale standarder som ISO 27000-serien, common criteria og andre anerkendte rammeværktøjer/standarder og har relevante certificeringer, såsom CISSP, CISM, CISA og ESL. Det er til gengæld et krav, at du går nysgerrigt til opgaven og har lyst til at uddanne dig inden for området.

Ideelt set har du erfaring med projektledelse, formidling og analyse fra arbejdet med informationssikkerhed og standarder fra enten en offentlig eller en privat virksomhed. Du har en samfundsvidenskabelig, biblioteksfaglig eller naturvidenskabelig kandidatuddannelse. Den ideelle kandidat kan derudover bidrage med flere af følgende kompetencer: Erfaring med journalistisk formidling, erfaring med eksterne samarbejder, interessenthåndtering og opbygning af netværk og forståelse for policy-arbejde.

Din nye arbejdsplads
Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) arbejder for at beskytte Danmark og det danske demokrati. Vi opnår vores viden gennem målrettet efterretningsarbejde, og bruger den til at vurdere, bekæmpe og rådgive om aktuelle og fremtidige trusler. Det gør vi ved at indhente og analysere oplysninger om forhold i udlandet eller af relevans for den nationale cybersikkerhed, og som har betydning for Danmark og danske interesser. FE er både Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste, Danmarks militære sikkerhedstjeneste og den nationale it-sikkerhedsmyndighed.

FEs Center for Cybersikkerhed udgør Danmarks nationale forsvar mod cybertrusler, og vi arbejder for et sikkert digitalt Danmark. Vi er med til at opdage og håndtere, når danske interesser udsættes for cyberangreb, og vi samler, opbygger og deler den viden, som kan forebygge det næste angreb.

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og den relevante faglige organisation, afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund. Derudover har du mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusiv betalt frokostpause. Til stillingen hører en pensionsordning, som Forsvarets Efterretningstjeneste betaler.

Som ansat i Forsvarets Efterretningstjeneste er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Som i resten af Forsvaret har du pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Sådan søger du stillingen
Du skal sende din ansøgning og CV profil via stillingsopslaget, senest den 19. august kl.12.00.

Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted fra uge 35 og stiler mod en ansættelse fra 1. november. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2215, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk , hvor du blandt andet finder vores Beretning og kan få et mere detaljeret indblik i FEs opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Ansøg nu
Kontakt
Forsvarets Efterretningstjeneste
Kastellet 30
2100
København Ø
Danmark
Tlf
33325566
Praktisk information
Oprettet
01-08-2019
Udløber
19-08-2019
Kviknummer
LJA-74638175
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Analyse, IT og web
Beliggenhed