Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vil du være med til at udvikle vores ph.d.-administration?

Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-12-2018
Kontakt
Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
06-01-2019
Kviknummer
LJA-68625289
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jura, Økonomi og regnskab

I HR-center Søndre City HRSC har vi fokus på professionalisme, kvalitet og brugertilfredshed, såvel som på at skabe en attraktiv, effektiv og ambitiøs arbejdsplads. Vi søger medarbejdere med vilje, drive og lyst til at være med på rejsen med at samle, harmonisere og optimere administrationen af ph.d.-området og understøtte kerneforretningen på Københavns Universitet.

 

I HRSC er vi ca. 40 medarbejdere, som betjener Det Humanistiske, Det Juridiske, Det Samfundsvidenskabelige og Det Teologiske Fakultet samt Fællesadministrationen. Centrets portefølje rummer hele den brede palet af HR-opgaver samt administrationen af de fire fakulteters ph.d.-skoler. Centret ledes af en centerchef og 3 sektionsledere.

 

Vi er på en spændende rejse med at samle administrationen af fire ph.d.-skoler i et fælles center. Vi arbejder på at levere en harmoniseret, professionel, ensartet og effektiv administration der understøtter de faglige behov på de fire skoler vi understøtter. Det kræver både blik for effektiv sagsbehandling samt forståelse for god service til de faglige miljøer. Centret står også over for at skulle implementere PhD-Planner, der systemunderstøtter en række manuelle arbejdsgange og giver adgang til øget selvbetjening

 

Spændende og alsidige udfordringer

Stillingen er placeret i ph.d.-teamet, der består af 8 dygtige medarbejdere. Kerneopgaverne er administration af ph.d.-studerende fra vugge til grav. Fra rekruttering og indskrivning over løbende evalueringer og personaleadministration til afhandling og forsvar. Teamet håndterer ligeledes ph.d.-skolernes kursus og konferenceaktiviteter, sekretariatsbetjening af udvalg og en række andre opgaver forbundet med ph.d.-området. Du vil derfor få en bred portefølje af opgaver der spænder fra klassisk sagsbehandling og sagsfremstilling til mere udviklingsprægede opgaver.

 

Dine opgaver vil variere fra indgåelse i et team med daglige driftsopgaver der skal løses, til sekretariatsbetjening af udvalg med en rolle som tværgående koordinator. Fra besvarelse af ph.d.-studerendes og vejlederes henvendelser til deltagelse i tværgående projekter hvor du repræsenter HRSC og de fire skoler med din viden. Du skal samtidig ikke være bange for at skrive et referat eller et notat fra tid til anden.

 

Om dig

Du er positivt indstillet i din tilgang til arbejdsopgaver og kolleger, og du forstår, at ingen sag er for lille eller for stor til at blive løst. Du trives med travlhed og humor og kan bevare roen og humøret i en hverdag, hvor opgaverne varierer og hvor der ofte skal findes konkrete løsninger med kort varsel. Du har gode samarbejdsevner og en høj grad af personlig drivkraft og gå-på-mod.

 

Kendskab til universitetet og ph.d.-administration er en klar fordel, men intet krav. Det afgørende for om du vil passe i denne stilling er, at du er pragmatisk og løsningsorienteret samt at du trives i et krydsfelt med mange interessenter og beslutningstagere. Vi leder efter det rigtige match af kompetencer og kemi, som kan bidrage til at skabe HR Søndre Citys fremtidige profil en profil som du har gode muligheder for at påvirke igennem dit virke.

 

I HR-center Søndre City arbejder vi løbende og struktureret med kompetenceudvikling via sparring, sidemandsoplæring og mere klassisk kursusaktivitet. Vi arbejder med brede opgaveporteføljer for at sikre variationen, men har tillige fokus på vigtigheden af at opnå dybe og specialiserede spidskompetencer inden for forskellige områder.

 

Dine opgaver vil bl.a. bestå af:

 

  • Sagsbehandling af ph.d.-forløb og afslutning

  • Lettere personaleadministration

  • Sagsfremstilling til udvalg og skoleledere

  • Sekretariats- og udvalgsbetjening

 

 

Vi kan tilbyde:

 

  • En arbejdsplads med højt til loftet og en uformel tone

  • Et fagligt stærkt miljø, hvor vi dyrker vores viden om ph.d.-området

  • Fleksibel arbejdstilrettelæggelse

  • Fokus på nærværende ledelse, tillid og løbende kompetenceudvikling

  • Fysisk placering på KU Søndre Campus på Islands Brygge i København

 

 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og AC eller i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer Det statslige område (OAO-S) og Organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK Stat). Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer. Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

 

 Tiltrædelse: 1. marts eller eventuelt tidligere.

 

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til sektionsleder Jeppe Bjørn Pedersen på telefon 93 56 57 74 eller mail: jp@hrsc.ku.dk  

Læs mere om Københavns Universitet på www.ku.dk  

 

Ansøgning

Send din ansøgning vedlagt CV, dokumentation for uddannelse og tidligere beskæftigelse elektronisk via Jobportalen (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget)

Ansøgningsfristen er 6. januar 2019.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 2 og 3 af 2019.

Ansøgninger som modtages efter ansøgningsfristens udløb vil ikke blive accepteret.

 

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Ansøg nu
Kontakt
Københavns Universitet, Center for Sundhed og Samfund
Øster Farimagsgade 5
1353
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
06-01-2019
Kviknummer
LJA-68625289
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Jura, Økonomi og regnskab
Beliggenhed