Gem annonce

VIP-kunderådgiver til Nykredit Direkte i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
08-11-2018
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
22-11-2018
Kviknummer
LJA-67613044
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være VIP-kunderådgiver i Nykredits BoligBank? Og være med i ligaen Bedst til kunder?

 

Dit kommende job

Nykredit er til for boligejerne med det klare mål at være deres foretrukne finansielle partner og deres førstevalg hele vejen rundt om boligen. Både din, teamets og Nykredits succes afhænger af, at vi har tilfredse kunder, og derfor stræber vi altid efter at give vores kunder en fremragende oplevelse. Det indebærer, at du formår at lytte ekstra godt til kundens behov, ønsker og drømme.

 

I VIP Service i Nykredit Direkte har vi ansvaret for både telefonisk og via digitale løsninger at servicere og yde lettere rådgivning for vores Private Banking- og 360/365-kunder. Vi gør en dyd ud af at give vores kunder en fremragende oplevelse og kunderne kvitterer med en meget høj kundetilfredshed.

 

Dine ansvarsområder bliver at:

 

  • servicere, vejlede og yde lettere rådgivning inden for bank, realkredit, investering og pension

  • støtte vores kunder i brugen af Nykredits digitale løsninger

  • sikre at vores kunder henvises til en rådgiver, hvis der opstår rådgivningsbehov

  • spotte vores kunders behov

  • give kunderne en fremragende oplevelse.

 

 

Du har erfaring med

Du har en finansiel baggrund - gerne uddannet finansøkonom, finansbachelor eller lignende. Du har et par års erfaring inden for den finansielle sektor og drives af at give enhver kunde en fremragende oplevelse. Du er engageret og ambitiøs på dine egne og dit teams vegne, og du går gerne en ekstra mil for, at vi altid står knivskarpt både kommunikativt og fagligt i dialogen med vores kunder.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et team på 16 VIP-kunderådgivere i Nykredit Direkte, hvor vi har en høj arbejdsglæde og en stærk holdånd. Godt humør, højt aktivitetsniveau, gode resultater, høj kundetilfredshed og høj faglighed driver os sammen i hverdagen. Vi bidrager alle med idéer til nytænkning til fordel for kunden og arbejdsgangene i Nykredit. Vores åbningstider er mandag til fredag fra kl. 8.00 20.00 og i weekenden fra kl. 10.00 15.00.   

 

Din udvikling er vores investering

I Nykredit prioriterer vi udvikling og muligheder for alle medarbejdere, der vil og kan. Vi spotter talenter, giver dig ansvar og understøtter din udvikling, uanset om du er ny medarbejder, specialist eller leder. Hos os vil du opleve, at gensidig tillid og respekt er bærende elementer i vores kultur og måden, vi møder vores kunder på. Vi vil investere i dig, så vi sammen kan gøre en forskel for vores kunder.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller til Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt funktionschef Birgitte Barclay Bille, 44 55 33 09 eller senior rekrutteringspartner Jennifer Andersen, 44 55 18 62.

    

Vi inviterer løbende til samtaler.

 

Ansøgningsfrist: 22. november 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
08-11-2018
Udløber
22-11-2018
Kviknummer
LJA-67613044
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce