Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Virksomhedskonsulent til barselsvikariat i Ressourceforløb for Unge, Job & Uddannelse, Jobcenter Aarhus

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
11-02-2019
Kontakt
Aarhus Kommune
Værkmestergade 3
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
21-02-2019
Kviknummer
LJA-70590290
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

Om jobbet:
Job & Uddannelse, Ressourceforløb for Unge, Fredens Torv 6, 8000 Aarhus C søger en virksomhedskonsulent til et barselsvikariat. Tiltrædelse 1.3. eller snarest muligt derefter.
Den ugentlige arbejdstid er på 37 timer.
 
Job & Uddannelse har som primær opgave at varetage den uddannelses- eller beskæftigelsesrettede indsats for borgere under 30 år. Målet er, at den enkelte unge støttes i og kvalificeres til at gå i gang med en ordinær uddannelse eller får afklaret arbejdsevnen med henblik på planlægning af den videre indsats.
 
I Ressourceforløb for Unge arbejder vi med unge under 30 år, som har fået bevilget et ressourceforløb i 1-5 år, og forløbet er kendetegnet ved at være et individuelt tilrettelagt forløb med behov for en koordineret og helhedsorienteret indsats. Målgruppen er unge med komplekse udfordringer, hvor der hyppigt er behov for en understøttende indsats på tværs af forvaltninger og øvrige aktører. Uddannelseskonsulenten har den koordinerende rolle og er ansvarlig for sammen med den unge at udarbejde en indsatsplan og sætte aktiviteter i gang i et tæt samarbejde med virksomhedskonsulenten. Du har derfor en nøglerolle i det opsøgende arbejde overfor virksomheder og at skabe det rette jobmatch mellem borger og virksomhed. Kompetenceafklaring, opfølgning og grundige beskrivelser og vurderinger af det virksomhedsrettede forløb er nøgleord i din indsats. Opgaven løses i et tæt samarbejde med teamet, som består af 7 uddannelseskonsulenter og 3 virksomhedskonsulenter.  
 
Arbejdsopgaver:

    Opsøgende virksomhedskontakt
    Motivere den enkelte unge hen mod realistiske uddannelses- og jobønsker
    Udrede og afklare de unges kompetencer
    Matche den unges kompetencer med virksomhedernes behov
    Etablere virksomhedspraktik, løntilskud og ordinære jobs
    Samarbejde med uddannelseskonsulenter og andre samarbejdspartnere i den koordinerende indsats omkring den unge
    Administrative arbejdsopgaver, som dokumenteres i journalsystemerne Fasit og Vitas.Din profil:
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi lægger vægt på, at du har relevant uddannelse, gerne kombineret med solid erfaring indenfor beskæftigelsesområdet og erfaring med målgruppen. Virksomhedskonsulenternes dagligdag er præget af et højt aktivitets- og serviceniveau, en stor grad af samarbejde og ikke mindst en til tider uforudsigelig hverdag. Dette kræver, at du er omstillingsparat, samarbejdsvillig og har en fleksibel indstilling til jobbet.
 
Vi lægger særlig vægt på, at du

    har viden og erfaring med det virksomhedsrettede arbejde og har et solidt kendskab til erhvervslivet i og omkring Aarhus
    kan skabe netværk og jobåbninger
    har erfaring med/interesse for at arbejde med unge med komplekse problemstillinger
    har personlig gennemslagskraft og er en god kommunikator
    har en god social forståelse, empati og menneskekundskab
    er resultatorienteret, struktureret og selvstændig
    forstår betydningen af at være ansat i en politisk styret organisation og åbent indgår i mulige forandringer.Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder

    en attraktiv arbejdsplads med et udviklingsorienteret miljø og mange berøringsflader
    engagerede og dygtige kolleger
    udfordringer og udviklingsmuligheder
    en arbejdsplads, som vægter trivsel
    flekstidsordning.

 
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og lokale aftaler med DS/HK. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer. Der er en vis transport forbundet med stillingen. Såfremt man som medarbejder efter aftale med nærmeste chef benytter egen bil, vil refusion ske efter gældende regler i Aarhus kommune, hvilket vil være til den lave kilometertakst.
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder, Anita Christensen på telefon 4185 4970, mail achr@aarhus.dk

AnsøgningKlik på Ansøg nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 21. februar 2019
Samtaler: Onsdag den 27. februar 2019
 
Om Sociale Forhold og Beskæftigelse
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge.

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles om du er leder eller medarbejder håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune
Værkmestergade 3
8000
Aarhus C
Praktisk information
Oprettet
11-02-2019
Udløber
21-02-2019
Kviknummer
LJA-70590290
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed