Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Visionær leder til Holbæk bibliotekerne

Holbæk Kommune - Holbæk Bibliotek

Holbæk, Vestsjælland

Indrykket
13-09-2017
Kontakt
Holbæk Kommune - Holbæk Bibliotek
Nygade 9-13
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2017
Udløber
22-10-2017
Kviknummer
LJA-49331731
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information, Ledelse

Er du den stærke kulturbærer, som kan stå i spidsen for Holbæk Bibliotek i en brydningstid, hvor der er fokus på fortsat høj faglighed og udvikling af nye og mangfoldige kulturtilbud?

 

Vi søger en leder, som har visioner for Holbæk Biblioteks fremtid. Biblioteket er i dag en stærk og veldrevet kulturinstitution, som er i et paradigmeskifte med fortsat fokus på kernefunktionerne den daglige biblioteksdrift og rummet for refleksion, dannelse og interaktion mens etableringen af partnerskaber, nye services og kulturtilbud også er i fokus.

 

Om stillingen

Vores nye leder skal have erfaring med strategisk udvikling, understøttelse af en høj biblioteksfaglighed i kerneopgaven og skal se tværfagligt samarbejde som en styrke. Samtidig er det afgørende, at du har fokus på sikker drift.

 

Biblioteket er en del af et større fællesskab - chefområdet Kultur, Fritid og Borgerservice.  Derfor skal du parallelt med den daglige ledelse af biblioteket indgå som en del af et tværgående ledelsesteam. Du skal have lyst til at bringe dig selv og biblioteket i spil til tværgående løsninger for at indfri kommunens kultur og fritidspolitik. I Holbæk arbejder vi bevidst med kulturen som en investering i dannelse, oplevelse, læring og øvrige kommunale fagområder.

 

Vi forventer, at du har erfaring med at realisere projekter gennem fundraising og samarbejde med andre aktører. Vi ser frem til at høre dine bud på, hvordan biblioteket kan bringes i spil i forhold til andre kulturaktører og kommunale indsatsområder (fx ældre, udsatte borgere, uddannelsesområdet).

 

Hvem er du?

  • Du har en relevant akademisk uddannelse og erfaring med biblioteksområdet
  • Du er proaktiv, kan skabe begejstring og motivation og har en naturlig evne til at indbyde til dialog
  • Du skaber resultater i et tæt tværgående samarbejde med den øvrige ledelse af biblioteket, medarbejdere, kulturaktører
  • Du kan holde budgettet og samtidig udvikle biblioteksområdet.

 

Se en uddybende stillings- og personprofil her

 

Hvem er vi?

Biblioteket består af et hovedbibliotek i Holbæk, samt lokalbiblioteker i Svinninge, Jyderup, Tølløse med en samlet budgetramme på 25 mio.kr.

 

Løn og ansættelsesforhold

Stillingen er til besættelse den 1. januar 2018. Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Løn efter gældende overenskomst.

 

Ansættelsesprocessen

Ansøgningsfrist er 22. oktober 2017.

 

Første samtale er den 30. oktober 2017. Anden samtale er den 7. november 2017. Der vil evt. være en personlighedstest mellem de to ansættelsessamtaler.

Ansøg nu
Kontakt
Holbæk Kommune - Holbæk Bibliotek
Nygade 9-13
4300
Holbæk
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-09-2017
Udløber
22-10-2017
Kviknummer
LJA-49331731
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information, Ledelse
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan