Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VISS søger konsulent til fagligt udfordrende stilling

Skanderborg Kommune

Skanderborg, Østjylland

Indrykket
14-05-2019
Kontakt
Skanderborg Kommune
Dyrehaven 10
8660
Skanderborg
Tlf
87947000
Praktisk information
Oprettet
14-05-2019
Udløber
07-06-2019
Kviknummer
LJA-73360265
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

I Videnscenter Sølund Skanderborg, VISS, er vi ambitiøse med vores faglighed, da vi ønsker at bidrage til, at målgruppen, mennesker med nedsatte intellektuelle funktionsevner og/eller psykiske lidelser, mødes af fagpersoner, der formår at se det enkelte menneske.

Er du den konsulent, vi søger, til at stå sammen med os om at løfte opgaven?

Hvad består arbejdet i og hvor?
Stillingen retter sig både mod undervisnings-, konsulent- og supervisionsopgaver i såvel Landsbyen Sølund, Skanderborg Kommune som i resten af landet.
Konsulentopgaver i Landsbyen Sølund er primært ift. det pædagogiske personale bl.a. i form af undervisning, faglig sparring og supervision, mens opgaven i det øvrige Danmark primært drejer sig om undervisning på arbejdspladser og specialistopgaver ift. VISO – du kan læse mere på https://socialstyrelsen.dk/viso

Derudover indebærer stillingen at du er opsøgende ift. til ny viden, og at du har evner og lyst til at formidle denne til målgruppen via artikler og projekter, som distribueres på hjemmesiden http://www.viss.dk, sociale medier og i VISS bladet.

Vi søger konsulenter med praktisk erfaring og teoretisk viden om mennesker med nedsatte intellektuelle funktionsevner og/eller psykiske lidelser. Har du en faglig baggrund som socialpædagog, psykolog, ergoterapeut eller folkeskolelærer, gerne med en efteruddannelse og praktisk erfaring med målgruppen og de opgaver, der er beskrevet ovenfor, så er stillingen måske til dig.

Vi forventer, at du er

  • drevet af en indre motivation
  • initiativrig og har lyst til selvstændige opgaver
  • teamplayer og åben over for sparring med dine kolleger, som består af et entusiastisk team på 10 konsulenter
  • omstillingsparat
  • god til at planlægge dine opgaver og din tid
  • indstillet på både at arbejde lokalt i Landsbyen Sølund, i Skanderborg Kommune og med en del rejseaktivitet i Danmark, hvor du stiller din egen bil til rådighed.

Organisation i udvikling
VISS er en del af Landsbyen Sølund under Skanderborg Kommune og har også til huse her, men er delvist indtægtsdækket. Vi er en organisation i udvikling både organisatorisk og fagligt. Vi ekspanderer, og i processen har vi fokus på at løse kerneopgaven, som består i:
  • at understøtte en professionel, kvalificeret og effektiv opgaveløsning
  • at generere ny viden og viderudvikle de pædagogiske og sundhedsfaglige kompetencer

Vi er organiseret i teams, hvor vi bl.a. arbejder med faglig sparring og supervision, men også med udvikling, planlægning og gennemførelse af uddannelser.
De enkelte teams er tilknyttet forskellige områder i Landsbyen Sølund samt Aktivitetstilbuddet, hvor vi i samarbejde med lederne bidrager til den faglige udvikling.

Det praktiske
Stillingen ønskes besat den 15. august senest den 1. september 2019.

Løn- og ansættelsesmæssige vilkår efter gældende overenskomst.

Du kan finde flere oplysninger om VISS på http://www.viss.dk og om Landsbyen Sølund på http://www.solund.dk.

Du er velkommen til at besøge arbejdspladsen den 29. maj kl. 14.30-16.00. Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at kontakte VISS’ leder, Jette Lorenzen, på telefon 87 94 80 34 eller mail jette.lund.lorenzen@skanderborg.dk.

Ansøgningsfrist
7. juni, kl. 10.00.

Første samtale finder sted den 14. juni 2019, anden samtale den 28. juni 2019. Der vil indgå test i ansættelsesforløbet mellem første og anden samtale.

 

Ansøg nu
Lignende job

Borgerservice

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Kontakt
Skanderborg Kommune
Dyrehaven 10
8660
Skanderborg
Tlf
87947000
Praktisk information
Oprettet
14-05-2019
Udløber
07-06-2019
Kviknummer
LJA-73360265
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed