Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vurderingsvikar til Midtjylland

Arbejdernes Landsbank

Viborg, Midtjylland

Indrykket
12-02-2018
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Sct. Mathias Gade 34
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2018
Udløber
23-02-2018
Kviknummer
LJA-56213197
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank

Brænder du for at besigtige ejendomme og udfærdige ejendomsvurderinger af høj kvalitet? Er du tillidsvækkende, systematisk og procesorienteret? Så er du måske den nye vikar, som vi søger til vurderingsområdet.

 

Jobbet som vurderingskonsulent

Dine arbejdsopgaver vil være følgende:

 

  • besigtigelse og værdiansættelse af ejendomme (primært privatejendomme) med henblik på bankfinansiering og belåning i Totalkredit og Arbejdernes Landsbank

  • udfærdigelse af skrivebordsvurderinger til brug for Totalkredit, andelsboliger og bankudlån generelt      

 

 

Herudover skal du understøtte filialnettet med faglig viden, og når det er relevant, bidrager du og/eller deltager i informationsmøder.

Da der er tale om et vikariat (fuldtidsjob)på 1 år, vil det være en fordel, hvis du kan tiltræde hurtigst muligt.

 

Din profil

Du er opdateret indenfor boligområdet. Herudover er du rutineret i at besigtige og værdiansætte ejendomme med henblik på belåning. Du er struktureret og god til at bevare overblikket.

 

Det er en fordel hvis du er vant til at arbejde i BEC system I-net, ligesom du tør kaste dig ud i brugen af nye systemer. Du er indstillet på, eller har gennemført Totalkredits vurderingsuddannelse, ligesom du holder dig løbende ajour indenfor området.

 

På det mere personlige plan, er det vigtigt, at du er udadvendt, struktureret, tillidsvækkende og en god ambassadør for banken. Du er god til at opfange købssignaler og videregive disse til relevante medarbejdere i filialnettet.

 

Det er naturligt, at du altid er forberedt og overholder deadlines og aftaler. Du er bankens ansigt udadtil.

 

Boligafdelingen

Du vil fysisk være placeret i vores filial i Viborg (Sct. Mathias Gade 34, Viborg), men organisatorisk være tilknyttet Boligafdelingen i Glostrup.

 

Boligafdelingen består af 3 funktioner vurdering, ejerbolig og andelsbolig. Tilsammen består afdelingen af 30 personer og skal servicere bankens 71 filialer.

 

Vurderingsfunktionen består af 18 vurderingskonsulenter.

 

Kendetegn:

 

  • et travlt og uformelt sparringsmiljø, hvor vi deler viden og hjælper hinanden

  • at vi løbende har fokus på procesoptimering

  • at vi har et godt og tæt samarbejde på tværs af centrene og med bankens filialer og stabskontorer

  • at vi arbejder med ambitiøse målsætninger på alle områder bl.a. videndeling og effektiviseringer

 

 

Det får du

Som vurderingskonsulent bliver du en del af en stærk koncern med ambitionen om at drive landets bedste bank. De seneste år har banken præsteret solide forretningsmæssige resultater og budt flere tusinde nye kunder velkommen. Og så er vi for 9. år i træk udnævnt til danskernes foretrukne bank.

 

Som arbejdsplads kan vi yderligere tilbyde en konkurrencedygtig løn, bonusordning, sundhedsforsikring og mange andre medarbejdergoder.

 

Vil du vide mere?

Hvis du vil vide mere om stillingen eller Boligafdelingen, er du velkommen til at kontakte Vurderingschef Mikkel Krogsfeldt på tlf. nr. 38 48 48 81/ 29 20 25 92 eller Boligchef Asger Friis Pedersen på tlf. nr.: 38 48 43 08.

 

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 7 største pengeinstitutter med mere end 250.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.

Ansøg nu
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Sct. Mathias Gade 34
8800
Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2018
Udløber
23-02-2018
Kviknummer
LJA-56213197
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank
Beliggenhed