Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Wealth Business Support søger en specialist til vores nye centrale 41 pensionsenhed

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
22-06-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80513580
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være en del af et fagligt udfordrende og spændende miljø, hvor du sammen med tre andre specialister skal være med til at bygge videre på vores nye centrale supportenhed, og hvor du skal supportere og sparre med rådgiverne i deres kontakt med kunden vedrørende overførsel af pensionsordninger fra andre pengeinstitutter og pensionsselskaber? Så er du måske vores nye kollega.

 

Dit kommende job

Du vil få et spændende og afvekslende job, hvor du vil få en helt afgørende rolle ved at hjælpe rådgiverne med at afklare muligheden for overførsel af pensionsaftaler fra andet pengeinstitut eller pensionsselskab til Nykredit Bank og forberede sagen i vores pensionssystem PensionsPlan - så langt som muligt. Du skal efterfølgende overdrage sagen og give vigtige budskaber til rådgiverne for at klæde dem bedst muligt på til dialogen med kunderne.

 

Derudover indgår du i supporten på rådgivnings-, system- og produktspørgsmål om investering, pension og livsforsikring 8116 - og endelig får du mulighed for at deltage i undervisning af rådgiverne på området.

 

Wealth Business Supports opgaver spænder bredt, men vedrører hovedsageligt området investering, personforsikringer og pension. Vi har ansvaret for den interne support på området overfor hele Nykredit på tværs af Banking og Wealth Management. Ydermere udfører vi den daglige driftsopgave på alle vores diskretionære porteføljeplejeordninger og har det forretningsmæssige ansvar på de af Nykredits systemer, der anvendes i rådgivningen omkring investering og pension.

 

Dine ansvarsområder

Du vil blive en vigtig del af den centrale 41 supportfunktion. Dine ansvarsområder bliver:

 

  • kontakt til pengeinstitutter og pensionsselskaber med forespørgsel om mulighed for overførsel af pensionsordninger og evt. opmærksomhedspunkter

  • kort og præcis anbefaling til rådgiverne med angivelse af de ordninger, der kan flyttes

  • forberedelse af sager i pensionssystemet PensionsPlan

  • klæde rådgiver på til kundemødet

  • deltagelse i undervisning af rådgivere

  • udarbejdelse af arbejdsgange

  • faglig sparring og support på rådgivnings- og produktspørgsmål om investering, pension og personforsikringer.

 

Din erfaring

Du har erfaring med investerings- og opsparingsrådgivning og kender til reglerne for overførsel af pensionsordninger iht. pensionsbeskatningsloven samt evner at formidle din viden til andre på en letforståelig og overskuelig måde. Du motiveres af at være med til at påvirke Nykredits rådgivning på investerings- og pensionsområdet, og er altid klar til at give en ekstra hånd i travle perioder. Du brænder for at sammensætte den rigtige løsning sammen med rådgiverne.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af en velfungerende afdeling, hvor vi har fokus på afdelingens resultater, samtidig med at det er sjovt at gå på arbejde. Wealth Business Support består af 14 specialister, som dækker forskellige fagområder, og som arbejder effektivt og godt sammen. Vores mission er at understøtte, og at investering samt pension bliver iscenesat klart og tydeligt over alt i Nykredit. Du bliver en del af et dynamisk miljø, hvor struktur, prioritering, sparring, videndeling og teamånd er altafgørende faktorer for at lykkes.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt afdelingsdirektør Claus Marker Persson, 44 55 12 16 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89. 

 

Ansøgningsfrist: 12. juli 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
22-06-2020
Udløber
12-07-2020
Kviknummer
LJA-80513580
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed